- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Házi hangfal építés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Na mondom:
Alaplap+Geil Value 800 DDR2 1Gb+ Codegány 400W+ Pio DVR 109+ Zalmann MFC1+Gladialtec Silend Blade venti..
Hirens boot cd goldmem alatt 26Watta átlagban, amikor tekergettem a zalmin, akkor néha 31 Wattát is evett a rohadék..
Utána leszedtem mindent, only alaplap...biosban, boot közben néha felvillant a 20W, de átlag 23Wattát csókolt a konnektor felől.
Utána Samu HD120IJ Nidec motor KO-s döglendező vinyómat is rádugtam hadd akassza ki a villanyórát és az első sorban felsoroltakat, de itt már a venti és a lap között nem volt szabályzó...na így evett a rüszmeteg kemény 34W-ot átlagban..
Ha becslésekbe bocsájtkozhatok, akkor kb prájm alatt lehet oan 40-50W a maximális fogyasztása, de ezt majd a hétvégén..
Szóval shtml nemtom milyen vinyó az, de kajol rendesen..a dell táp sztem jobb hatásfokkal bír, mint a codegány, ami szerintem max 70%-os lehet és akkor finoman fogalmaztam.
Uhhogy szerintem...notivinyóval IDLE tartható a 30W alatti fogyi, terheltet meg majd leskelődök valamikor.
Ha lesz ház, akkor szellőzéstani értekezletet hívok össze, mert ha jól sejtem szívatni akarjátok a ventivel a házból a meleget, ami szerintem nem lenne rossz ötlet, csakhát van egy-két buktatója..nade ez majd később.
Az északi híd baromi meleg, talán melegebb mint a proci, tuti bordacserés lesz a cucc, még van itthon egy kis AS5-öm, azt rákenceficélem és jó is lesz.
Más alkatrész nem melegszik a lapon, ahogy elnézem...szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Stellar Blade
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Path of Exile (ARPG)
- Sweet.tv - internetes TV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Star Trek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest