- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Amazon Kindle
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Na mondom:
Alaplap+Geil Value 800 DDR2 1Gb+ Codegány 400W+ Pio DVR 109+ Zalmann MFC1+Gladialtec Silend Blade venti..
Hirens boot cd goldmem alatt 26Watta átlagban, amikor tekergettem a zalmin, akkor néha 31 Wattát is evett a rohadék..
Utána leszedtem mindent, only alaplap...biosban, boot közben néha felvillant a 20W, de átlag 23Wattát csókolt a konnektor felől.
Utána Samu HD120IJ Nidec motor KO-s döglendező vinyómat is rádugtam hadd akassza ki a villanyórát és az első sorban felsoroltakat, de itt már a venti és a lap között nem volt szabályzó...na így evett a rüszmeteg kemény 34W-ot átlagban..
Ha becslésekbe bocsájtkozhatok, akkor kb prájm alatt lehet oan 40-50W a maximális fogyasztása, de ezt majd a hétvégén..
Szóval shtml nemtom milyen vinyó az, de kajol rendesen..a dell táp sztem jobb hatásfokkal bír, mint a codegány, ami szerintem max 70%-os lehet és akkor finoman fogalmaztam.
Uhhogy szerintem...notivinyóval IDLE tartható a 30W alatti fogyi, terheltet meg majd leskelődök valamikor.
Ha lesz ház, akkor szellőzéstani értekezletet hívok össze, mert ha jól sejtem szívatni akarjátok a ventivel a házból a meleget, ami szerintem nem lenne rossz ötlet, csakhát van egy-két buktatója..nade ez majd később.
Az északi híd baromi meleg, talán melegebb mint a proci, tuti bordacserés lesz a cucc, még van itthon egy kis AS5-öm, azt rákenceficélem és jó is lesz.
Más alkatrész nem melegszik a lapon, ahogy elnézem...szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Képregény topik
- Windows 11
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Klaus Duran: 2025 dude
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest