Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szacsee

nagyúr

Na mondom:
    Alaplap+Geil Value 800 DDR2 1Gb+ Codegány 400W+ Pio DVR 109+ Zalmann MFC1+Gladialtec Silend Blade venti..
    Hirens boot cd goldmem alatt 26Watta átlagban, amikor tekergettem a zalmin, akkor néha 31 Wattát is evett a rohadék.. :DDD
    Utána leszedtem mindent, only alaplap...biosban, boot közben néha felvillant a 20W, de átlag 23Wattát csókolt a konnektor felől.
    Utána Samu HD120IJ Nidec motor KO-s döglendező vinyómat is rádugtam hadd akassza ki a villanyórát és az első sorban felsoroltakat, de itt már a venti és a lap között nem volt szabályzó...na így evett a rüszmeteg kemény 34W-ot átlagban..
    Ha becslésekbe bocsájtkozhatok, akkor kb prájm alatt lehet oan 40-50W a maximális fogyasztása, de ezt majd a hétvégén..
    Szóval shtml nemtom milyen vinyó az, de kajol rendesen..a dell táp sztem jobb hatásfokkal bír, mint a codegány, ami szerintem max 70%-os lehet és akkor finoman fogalmaztam. ;]
    Uhhogy szerintem...notivinyóval IDLE tartható a 30W alatti fogyi, terheltet meg majd leskelődök valamikor.
    Ha lesz ház, akkor szellőzéstani értekezletet hívok össze, mert ha jól sejtem szívatni akarjátok a ventivel a házból a meleget, ami szerintem nem lenne rossz ötlet, csakhát van egy-két buktatója..nade ez majd később.
    Az északi híd baromi meleg, talán melegebb mint a proci, tuti bordacserés lesz a cucc, még van itthon egy kis AS5-öm, azt rákenceficélem és jó is lesz.
    Más alkatrész nem melegszik a lapon, ahogy elnézem...szerintetek? :R

Új hozzászólás Aktív témák