- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- TV antenna és jelerősítés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
31/2 collos winchesterrel mértem, a HDD fogyasztását nem tudom, mert nem mai darab: egy ősrégi, 17 gigás Maxtor, 5400-as fordulattal.
A hálózatról felvett teljesítményt mértem. Műszer hiányában úgy, hogy a lakásban minden fogyasztót kikapcsoltam (nem standby-ba, hanem ki) és megmértem, hány másodperc alatt fordul egyet a villanyóra tárcsája, amelyen van egy szélesebb fekete csík. Minden villanyórára rá van írva, hány fordulat jelent 1kWh fogyasztást.
Nagyobb fogyasztású gépnél érdemes két fordulat idejét mérni és osztani kettővel, így pontosabb lesz a mérés.
Ez egy egyszerű alaplap, fixen beforrasztott processzorral, szerintem a lap nem olvassa a processzor VID-jét. Egy próbát azért megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.03
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest