- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
válasz
kasza blanka #427 üzenetére
Igen, a "lapos szar" csak a vezérléshez kell, egyébként simán lehet csatlakoztatni a 3,5-es jack-et, nem csak a vezérlőbe, hanem magába a készülékbe is.
-
sellerbuyer
őstag
-
sellerbuyer
őstag
válasz
kasza blanka #418 üzenetére
Oksa, azt hiszem, költözöm Japánba...
-
sellerbuyer
őstag
Itthon 16eFt a legalsó ára, ebay-en sokkal olcsóbban be tudtam szerezni. Hogy mire használom, leírtam, interjú készítésre alapvetően. Profi, rádióba leadható minőséget produkál így, a hi-md-vel együtt.
Alapvetően a hi-md tud kommunikálni a pc-vel oda-vissza, jobb minőségben tud rögzíteni és persze jóval több fér a hi-md lemezre, mint az MD lemezre, valamint nagy előnye még, hogy visszafelé kompatibilis és képes egy MD lemezt 300MB-ra formázni.
-
sellerbuyer
őstag
-
sellerbuyer
őstag
válasz
kasza blanka #410 üzenetére
Nagyon szívesen.
Egyébként amikor profi minőségű mobil hangrögzítőt kerestem (látván, hogy a legdrágább diktafonok is teljesen gagyik ilyen tekintetben /pl. 7k-ig rögzítés/) és rátaláltam egy hirdetésben a "kicsikémre", megnézve a paramétereit én is elájultam teljesen. Egészen elképesztő, hogy a Sony micsoda tudást és minőséget sűrített bele ebbe a pici készülékbe. Érdekes, hogy sajnos ez lett a veszte is, mivel ilyen minőséget csak költségesen tudtak előállítani, ugyanakkor a piac oldalán pedig az olcsó, gagyibb cuccokra volt kereslet, amit a gyors ütemben terjedő mp3 lejátszók és diktafonok teljesen ki tudtak elégíteni.
Amikor kézbe vettem a készüléket, akkor ájultam be másodszor, mert már akkor sugárzott belőle a minőségi munka. Amikor kipróbáltam, akkor ért a legnagyobb áramütés, mert valami elképesztően lenyűgöző minőséget hallottam, főként ami a mikrofonos használatot illeti.
Vateráról beszereztem hozzá eredeti Sony kis méretű sztereo mikrofont, amit csak közvetlenül bedugok a mic bemenetre és az egész cucc egy méregdrága hangrögzítő tudásával vérteződik fel. Egyszerűen szeretem!
-
sellerbuyer
őstag
válasz
kasza blanka #406 üzenetére
Hát nézd, minden annyit ér, amennyiért el lehet adni. Pl. hiába adják itt a neten a hi-md, net-md készülékek egy részét használtan 40-60eFt körül, a kutyának sem kell, mert ma már csak speciális felhasználásra megy az MD...csak az vesz ilyet, akinek jelent valamit, tehát nincs piaca egyáltalán.
Én, mint "fehér holló", pl. hi-md-t vettem kéz alól, mert nekem stúdió felhasználásra kell, ezért megéri, mivel mai napig nem igazán van olyan rögzítőeszköz, ami túlszárnyalja minőségben (jóformán csak a DAT), a pc-re pedig egy jobb minőségű hangkártya igen sokba kerül, plusz nem mobil.
A hi-md kis cuccommal stúdió minőségű interjúkat készítettem és készíthetek a jövőben is, amiket akár nyugodtan le lehet adni a legprofibb rádiókban is. Ezt csak 100-200 rugó körüli professzionális mobil cuccal tudnám elérni, de az is csak kb. ugyanez a minőség lenne, vagy még rosszabb is esetenként.
Szerintem így, hogy a töltője sincs meg, az eredeti fülese sincs, meg piaca sincs a cuccnak nem adtad túl olcsón, örülhetsz, hogy van rá jelentkező. Más tekintetben viszont 10eFt-ért jóformán alig lehet ma kapni vmit.
-
sellerbuyer
őstag
Nem nagyon vágom, hogy miért akarsz egy ősrégi verziót használni, amikor a 4.3-as tökéletes.
Azt írod, hogy "a honlapról" (nem világos, milyen honlapról) nem jön le a Sonicstage 4.3, ami azért fura, mert egyrészt bárhol néztem, lejön simán, másrészt millió helyen fent van. Ha egyik helyről nem jön le rendesen, miért nem próbálod meg máshonnan leszedni?
Itt próbálkozz:
[link] -
sellerbuyer
őstag
Wow, nocsak, látogatják emberek ezt a topic-ot?
Míly felüdülés szememnek.
-
sellerbuyer
őstag
Nem nagyon értem a bitráta gondodat, hogyhogy mennyire érdemes belőni? Ha külső analóg forrásból digizel, akkor egyértelműen a legnagyobbra kell állítani, amit a készüléked tud (ha túl nagy méretek lesznek, akkor lemezt cserélsz és kész, itt nincs memória-megkötés, mint az mp3-as cuccoknál). Ha 256k, akkor arra állítod, ha 320k, akkor arra, a tömörítetlent persze csak extra, stúdió minőség eléréséhez érdemes használni, ennyi.
Az, hogy ha mp3-akat tömörítesz át ATRAC-ba, egy speciális helyzet. Ennél az dönti el, hogy az eredeti mp3 milyen mintavételezéssel volt megcsinálva. Ha 320-as az mp3, akkor annyival tolod át a Sonic-al, ha 192, akkor annyival, mivel ha többel nyomod át, úgy sem lesz jobb minőségű, ilyen egyszerű az egész.
Kár, hogy kihalt ez a topic, pont most kezdtem el a Hi-MD-zést, stúdió felhasználásra is, szívesen csevegtem volna erről...hát ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest