Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sellerbuyer

őstag

válasz kasza blanka #410 üzenetére

Nagyon szívesen.

Egyébként amikor profi minőségű mobil hangrögzítőt kerestem (látván, hogy a legdrágább diktafonok is teljesen gagyik ilyen tekintetben /pl. 7k-ig rögzítés/) és rátaláltam egy hirdetésben a "kicsikémre", megnézve a paramétereit én is elájultam teljesen. Egészen elképesztő, hogy a Sony micsoda tudást és minőséget sűrített bele ebbe a pici készülékbe. Érdekes, hogy sajnos ez lett a veszte is, mivel ilyen minőséget csak költségesen tudtak előállítani, ugyanakkor a piac oldalán pedig az olcsó, gagyibb cuccokra volt kereslet, amit a gyors ütemben terjedő mp3 lejátszók és diktafonok teljesen ki tudtak elégíteni.

Amikor kézbe vettem a készüléket, akkor ájultam be másodszor, mert már akkor sugárzott belőle a minőségi munka. Amikor kipróbáltam, akkor ért a legnagyobb áramütés, mert valami elképesztően lenyűgöző minőséget hallottam, főként ami a mikrofonos használatot illeti.

Vateráról beszereztem hozzá eredeti Sony kis méretű sztereo mikrofont, amit csak közvetlenül bedugok a mic bemenetre és az egész cucc egy méregdrága hangrögzítő tudásával vérteződik fel. Egyszerűen szeretem! :)

Új hozzászólás Aktív témák