Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Necronom

senior tag

válasz gbors #449 üzenetére

Mit szeretnek csinalni?
    Egy olyan kis itthoni gepet, ami mondjuk kiszolgal 2 vagy 3 masik TV box (vagy szamgep de az tokre mind1) file serverkent
    es ha neha kedvem tartja akkor jatszanek is rajta nehany jatekkal es persze en is filmezni szeretnek elsosorban rola es persze zenet hallgani flac formatumban

Eddig volt/van egy kis serverem Linuxxal ahol ment egy torrent, es ott voltak rajta az elerheto fileok, ez ma is mukodik jol, de regi a gep valami J-s intel proci van benne
    Ugyanez a bajom a mosti gepemel az I7-tel, nagyon regi, mi lesz ha marnem tudok win10-et mukodtetni rajta..bla bla
    Ezer cserelni szeretem valami ujabbra hogy legyen windowsos gepem
    Szeretek jatszani az ETS2 meg hasnlo jatekokkal mint pl SnowRunner..az is teherautos szallitos
    Es nagy neha megnezek egy egy ujabb jatek is de csk szorakozasbol mer ugysem tudok jatszani veluk :) Ilyen FPV gamekrol beszelek, nekem az I7/Radeon parossal szinte egyikkel se volt kulonosebb bajom, tetszett szepen futott (nem gamer szemmel nezem ezeket)

Amugy meg tetsznek a kis kocka gephazak is
    Nincs nagy igenyem, azert kerdezem ezeket, mert az uj dolgokba mar nem vagyok nnyira jaratos, fel eletemben szamtechkel foglalkoztam, de mar vagy 7 eve abbahagytam, meguntam :) azota sok olyan ujdonsag van, amiket nem ertek mar, de ha valaki leirja nekem erthetoen, ahogy az elozoket is leirtad akkor megkoszonom azt :R

Új hozzászólás Aktív témák