Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Itt tenném fel első körben a kérdésemet. Szóval, van egy lassan 8 éves Asus VivoMini UN45H mini PC-m. [link Gyakorlatilag csak tartaléknak van, és kb. havi egy alkalommal szoktam beüzemelni, amikor az aktuális havi Windows 11 frissítéseket felrakom.
Az utóbbi pár hónapban minden egyes indításnál, először csak a BIOS tölt be, az is default állapotban, a korábbi beállításokat nem megtartva, és az idő is 2002-es dátumot mutat, tehát ezek arra utalhatnak, hogy az alaplapi elem lemerülhetett.
Csakhogy fogalmam sincs, hogy hol van ebben az elem, már ha van egyáltalán.
Leszedtem az alját, és így néz ki:
Én itt nem látom, hogy ha van ilyen elem, akkor az hol lehet. Az SSD alatti részen biztos, hogy nincs. Itt van egy szétszereléses videó, ami ugyan nem ezt a típust mutatja(UN65H), de hasonló felépítésű a két cucc. [link] A videóban kb. 9 és 12 perc környékén látható, ahogy még jobban szétberheli, én erre már biztos nem vállalkoznék.
Viszont én a videó alapján, továbbra se látom, hogy hol lenne ez az elem, már ha van egyáltalán ezekben a mini PC-kben.
Szóval, ha valaki járatosabb ebben a témában, megköszönném a segítségét.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Mac Mini M1 8/256
- Beugró Gamer PC - GTX 1650 4GB - 16GB RAM - I5 4590 -128GB SSD - 500GB HDD -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest