Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Itt tenném fel első körben a kérdésemet. Szóval, van egy lassan 8 éves Asus VivoMini UN45H mini PC-m. [link Gyakorlatilag csak tartaléknak van, és kb. havi egy alkalommal szoktam beüzemelni, amikor az aktuális havi Windows 11 frissítéseket felrakom.
Az utóbbi pár hónapban minden egyes indításnál, először csak a BIOS tölt be, az is default állapotban, a korábbi beállításokat nem megtartva, és az idő is 2002-es dátumot mutat, tehát ezek arra utalhatnak, hogy az alaplapi elem lemerülhetett.
Csakhogy fogalmam sincs, hogy hol van ebben az elem, már ha van egyáltalán.
Leszedtem az alját, és így néz ki:
Én itt nem látom, hogy ha van ilyen elem, akkor az hol lehet. Az SSD alatti részen biztos, hogy nincs. Itt van egy szétszereléses videó, ami ugyan nem ezt a típust mutatja(UN65H), de hasonló felépítésű a két cucc. [link] A videóban kb. 9 és 12 perc környékén látható, ahogy még jobban szétberheli, én erre már biztos nem vállalkoznék.
Viszont én a videó alapján, továbbra se látom, hogy hol lenne ez az elem, már ha van egyáltalán ezekben a mini PC-kben.
Szóval, ha valaki járatosabb ebben a témában, megköszönném a segítségét.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 17 - alap
- Arc Raiders
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
- DELL 7040 SFF Core i5 6500 //8GB DDR4 //250GB SSD - tetején kis nyomódűs
- Asztali PC , R5 5500 , GTX 1660 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Netapp DS460C 60 Bay 12G 12gbps Storage Expansion Array- no HDD
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest