- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Apple MacBook
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
szarnyasdino
tag
Ez csak az én véleményem lesz szintén. Ma már hotmindegy mi van a ragasztós matricára írva. Hogy azt a gépet maga a temu rakja össze vagy a tesco totál mindegy. Az alkatrészek a lényegek azok meg jók. Hűtésre: az én gépem ahogy írtam korábban ka borzasztóan hangós volt. YT-on rákeresve windows rejtett beállítását értelmesre beállítva a hőfok és a hang is jó lett. Szerintem elég nehéz kifogni olyat ami direkt rossz és hangos (magyarán állíthatatlan)
De az való igaz acemagix gépe itt szerintem senkinek nincs még
Donki Hóte: Azért annyire nem
A banki app ugyis (szerencséére már) a részvényeket is az adott árfolyamon hozzáadja a számlámhoz tehát mintha el lenne adva jelzi mennyim van összesen. De ugye csak papíron mert amíg nem adom el addig úgye nincs még értéke. De így legalább látom mindig számolgatás nélkül mennyim lenne ha eladnám... jó sok mert csak a nyereségadó lesz egy laza 10 misi
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Apple MacBook
- Philips LCD és LED TV-k
- Távcső topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Suzuki topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- További aktív témák...
- ELADÓ tisztasagi-festes-budapesten.hu és zuglofestes.hu domain
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 4060 , 16GB RAM , 512TB NVME , 1TB HDD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest