Új hozzászólás Aktív témák
-
parfish
tag
válasz
deadbody
üzenetére
A fedex küldött egy emailt, ami arról szólt, hogy el kell intézni a vámkezelést. Én erre az emailre válaszoltam nekik annyit, hogy intézzék ők el, és elküldtem nekik a az általuk csatolt eseti vámkezelés nyomtatványt kitöltve, plusz egy screenshotot a vásárlásról. Erre nem érkezett válasz 3 napig, amikor írtam nekik, hogy mi a helyzet az üggyel, de erre sem érkezett válasz, de másnap jött a fedex-es email és sms, hogy jön aznap a termék. Így is lett, semmit nem fizettem rá, kifizették és elintézték helyettem.
szerk: és igen, végülis nem az euból jött hanem hong kongból indult.
szerk2: sejtésem szerint egyébként semmit nem is keleltt volna küldenem, hisz még alá sem írtam a nyomtatványt...intézték egymás közt.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Metal topik
- Futás, futópályák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Tesla topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- FinTech - Financial Technology - digitális pénzügyi szolgáltatások, szoftverek, rendszerek megbeszélése.
- E-book olvasók
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- MeLE PCG35 APO mini PC fanless, újszerű, eredeti doboz, Debian 13 LXQt, SSD-vel is kérhető
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- DELL Mini PC - Core i7 7700T (90k) + 8700T (100k) +gyári wifi! 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD
- Gamer Számítógép - Ryzen 5, RTX 2060, 16gb RAM
- GamerPC - R7 5700X, RTX 3080ti és 32gb RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest