Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
Goose-T
üzenetére
Megérkezett a Firebat T2. Viccesen kicsi gép.

Egyébként teljesen jó, semmi idegesítő lassúság nincs benne. Böngészni lehet vele, videókat tökéletesen lejátssza. A beépített wifije elég lassú, egyrészt mert csak WiFi5-ös, másrészt nálunk az emeleten van a router, ez a gép meg a földszinten van. Ezt áthidaltam azzal, hogy rákötöttem egy Fenvi AX1800-as USB dongle-t egy hosszabbítóval, így már szupergyors lett. Kb. a 15-szörösére gyorsult, megmértem SpeedTesttel előtte és utána.
10 Mbps-ről felment 150 Mbps-re. Jó, hogy volt itthon ez a dongle, pont az egyik eladó gépemből szedtem ki.A Windows-t újratelepítettem a Microsoft programjával előkészített USB telepítővel, ne legyen rajta semmilyen kéretlen kínai cucc. Ez a gép sem tud bootolni USB3-ról, fekete képernyővel belehalt. A hátulján lévő USB2-es aljzatról már ment a telepítés.
Szóval eddig elégedett vagyok vele, nem hiányzik a teljesítmény különösebben. A hangja minimális, csak nagyon közelről hallható. Ja és rájöttem, hogy azért nem tudtam eddig bekapcsolni a HDR módot 1080p 60 Hz-en, mert a TV-ben ki volt kapcsolva.
Amikor 30 Hz-re váltottam, akkor rögtön be lehetett kapcsolni. Most addig kapcsolgattam mindent, amíg jó nem lett, letöltöttem a HDR kalibráló programot, és most már nagyon szépen játssza le a videókat is.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Komplett RGB Gamer PC / RTX 3080 / i5-12490F / 32GB DDR5 / 250GB & 1TB SSD / IRÁNYÁRAS
- Szerver memóriák - többféle méret - Egyben eladó
- SAPPHIRE INCA EP-10 GPU szerver ÜRESEN/kártyákkal
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- -55%!!! LEGÚJABB GENERÁCIÓ! Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest