- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
hahakocka
üzenetére
Aha a 7840hs paraméterei tényleg kb ugyanazok.
Nekem m7-ek vannak és egy k8 plus. A k11 3-5% pluszd adhat elvileg, annál viszont azt hiszem sokkal drágább szokott lenni.
Gondolom kb mindenki külföldről vette, van aki esetleg banggodról, van aki a gyártó webshopjából és még korábban aliexpresses európai eladótól (aki már nincs). Szóval vállaltam velük némi rizikót. Ram és ssd nélkülit vettem, azokat itthon szereztem be hozzá.A type-c csatis hordozható monitornál a monitortól függhet. Azt nem tudom, hogy 7.5w vagy több jön ki ezeknek a gépeknek az usb4 portjából. Hivatalosan az usb4-nek 7.5W -ot kell tudnia leadnia, a thunderboltnak van 15W-ban megadva. A monitor leírását kell megnézni, hogy mi szükséges hozzá, elég-e neki vagy mennyi kell. Youtube videók alpaján van ami lehet megy kisebb wattal is, csak akkor csökkentett fényerőn.
Egyébként ez a fajta gmktec gép tud type-c töltőről is menni, 100W azért valsz kell neki. A gyáru dc tápjuk 130w-os szokott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- XPEnology
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest