Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Házimozi haladó szinten
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire megfelelő a topik, de egy HP Elitedesk 705 G2 mini gépről kérdeznék.
Láttam az egyik helyi boltban jó áron , 37k és A12-8800B+AMD R7 APU, 8 Gb ram, 250 gb hdd Win10-zel. A kérdésem az lenne, hogy valakinek van ilyen cuccal tapasztalata? Karácsonyra gondoltam magamnak, lecserélni a mostani nagy asztali gépet, lehet jövőre koliba is fogok költözni, szerintem sokkal jobban el lehetne vele férni, mint az asztalival.
Felhasználás szempontjából az idő nagy részében netezés, egyetem miatt Office cuccok babrálása lenne, játszani nem nagyon szoktam, max. ETS2 vagy Spintires-ben dagasztom a sarat néha unaloműzésből.
Ami érdekelne, az elsősorban hogy mennyire hangos egy ilyennek a hűtése illetve mennyire szoktak melegedni? És egyéb hátránya van az ilyen miniPC-knek?
Lehet noob kérdés, de sosem volt még ilyen eszközöm.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest