Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Google Chromecast topic
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen processzort vegyek?
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire megfelelő a topik, de egy HP Elitedesk 705 G2 mini gépről kérdeznék.
Láttam az egyik helyi boltban jó áron , 37k és A12-8800B+AMD R7 APU, 8 Gb ram, 250 gb hdd Win10-zel. A kérdésem az lenne, hogy valakinek van ilyen cuccal tapasztalata? Karácsonyra gondoltam magamnak, lecserélni a mostani nagy asztali gépet, lehet jövőre koliba is fogok költözni, szerintem sokkal jobban el lehetne vele férni, mint az asztalival.
Felhasználás szempontjából az idő nagy részében netezés, egyetem miatt Office cuccok babrálása lenne, játszani nem nagyon szoktam, max. ETS2 vagy Spintires-ben dagasztom a sarat néha unaloműzésből.
Ami érdekelne, az elsősorban hogy mennyire hangos egy ilyennek a hűtése illetve mennyire szoktak melegedni? És egyéb hátránya van az ilyen miniPC-knek?
Lehet noob kérdés, de sosem volt még ilyen eszközöm.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elemlámpa, zseblámpa
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- Google Chromecast topic
- További aktív témák...
- FIREBAT MN57 Mini PC, AMD Ryzen 7 5700U, 16GB DDR4, 512GB SSD, WiFi6, Win11, Pár napot használt!
- Eladó erős gamer PC
- Gamer PC - R7 5700, RTX 2080 S és 32gb RAM + GARANCIA
- AORUS PC - i9 9900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest