Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tin

veterán

válasz AxBattler #1352 üzenetére

Ez csak ma reggelig, bevezető áron volt ennyi, sőt igazából "csak" 899€. Azóta már 1119€, amihez kapsz egy 100€ értékű kupont, meg valami egér/billentyűzet kombót ajándékba.

Ez egy vicc. Egy darab USB4 port az elején, forrasztott és nem bővíthető 32GB RAM (még ha 7500-as is), ráadásul ahogy nézem, csak 4TB SSD-t támogat összesen?

Én ugyan MiniPC-ben gondolkozom, de ez az AI 370X elszállt. Nem bővíthetőa RAM, de 1000€ felett van az ára. Valószínűleg az AMD árazza be ezt a chipet ilyen magasra, és tényleg jó az integrált 890M kártya, de a nem bővíthető RAM, vagy hogy legalább 64GB lenne, eleve korlátozza a felhasználást, nem beszélve a kevés portról.

Ez így egyszerűen túl drága. Hiába gyorsabb az előző generációnál (CPU +10%, GPU +25%), ez még mindig messze van teljesítményben egy asztalitól, diszkrét VGA-val, árban viszont már azon a szinten. Szóval akinek teljesítmény kell, annak inkább az az út a jobb, akinek meg miniPC, mint nekem, én inkább a 8845HS-ben gondolkozom, azok olyan 700€ körül megkaphatóak, ráadásul bővíthetőek.

Új hozzászólás Aktív témák