- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Socket AM4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityke88
tag
Úgy tűnik találtam egész normális 1 slot-os vga-t is.
[xfx6770]. -
pityke88
tag
Na úgy néz ki találtam egy számomra árban megfelelő házikót.
Egy Spire Powercube SMP210B személyében.
anyagát tekintve strapa kis szerkezete van. Van benne gyárilag egy 300w-os táp, nem tudom hogy az mire képes, de a 6850es vga-t biztos nem fogja elvinni. Táp szempontjából a vga-hoz biztosan vennem kell majd egy izmosabb minőségi tápot.
A másik fő problémám az 1 slot hely, de már vannak terveim egy kis barkácsra, remélem minden rendben lesz, és bele fogok férni a házikóba.
van esetleg valakinek személyes tapasztalata a kicsivel?
-
pityke88
tag
Sziasztok!
Beszereztem, vagyis elvileg úton van, jövőhét elején érkezik egy Zotac H55 ITX lap.
Egyenlőre i3 540 K0 proci egy ati 6850 windforce mellett fog szolgálatot teljesíteni.
Memóriákra és házikóra még vadászok.
Tudtok olyan házat mondani amibe a 6850es kártya is belefér tápot is adnak hozzá, itx-es és mind e mellett nem arany áron van?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
pityke88
tag
Sziasztok!
Még karácsony elöttre tervezek egy kis itx-es gépet
Fm1-es alaplapokkal és procikkal szemezgetek, mondjuk a mostani árfolyamok mellett nem tudom megéri-e venni új dolgokat...
Ház tekintetében gondolkodtam a "házibarkácson" vagy valami olcsóbb pici házikón, ami azért belül tágas. A6-3500 és A6-3650 között vacillálok nemtudom megéri-e a három magosat venni, persze kiegészíteném most vagy később egy hozzá való vga-val.
Ötletetek tanácsotok van-e?
Előre is köszönöm!
üdv pityke -
pityke88
tag
Tudtok ajánlani jo kis 1slot-os slim vga-kat, amiket nálunk is kapni lehet?
-
pityke88
tag
Hali!
Egy itx-es gép építése előtt állok.
Ami eddig biztos az hogy egy Codegen MX31-A2 házikóban lesznek elhelyezve a dolgok.
Teljesen passzívan és hangtalanul szeretném megoldani a dolgot.
Egyenlőre ugy néz ki hogy a régi i5 650-es proci megy bele, meg valami középkategóriás vga-bn gondolkodom.
A passzív hűtésben egyáltalán nem vagyok otthon, tippeket várok mivel tudnám ezeket lehűteni, jah és elég helyszűkében leszek a kis házkóban, ez sem mellékes
Köszönöm!
pityke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nyaralás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drón topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest