- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KveZ
tag
Jobb lenne egy SF450. 600W-ot sokallom kicsit ide.
Készítettem egy videót is az összerakásról. A kimaradt részek közben telefonáltam.
Volt, amiben több nekifutás volt a kelleténél és az erő sem segített
Nem volt nálam minden alkatrész, így jutott el a képen látható formáig.
Szívesen írok bármire, kell a ranghoz úgy is. -
KveZ
tag
válasz
Grave_444 #45523 üzenetére
A felső befele fúj. A CPU-t és a hátsót ventit kifele akartam irányítani, a GPU-tól érkező levegőt szívja át magán. Félpasszív táp miatt, nem akartam, hogy megrekedjen középen a levegő. Remélem, nem fogja nagyon felfűteni magát. Ellenkező esetben bekerül a táp fordított ventilátorral.
Rossz sajnos, nem működik, valamilyen védelem szórakozhat.
Másik táppal tökéletes. Ezzel nem kapcsol be, csak megpörren a házhűtő, de a gép le is áll. A tápegység ventilátora még 1 percig forog, majd kattan és megáll. SFX lesz helyette úgy érzem.
Mindenképp, platinumot akarok. A félpasszív is nagyon jó szempont.
Ez az enermax még nem az, de első terv szerint egy félpasszív Fractal Design 600W lett volna.
Ez a 2 táp volt kéznél ami platinum, de az már be lett építve.
Sajnos nem tudom, mi lett vele, pedig új. Most egy olcsóbb chieftech-kel próbáltam, azzal tökéletesen működik, de lehet a gyenge védelem nem világít rá a hibára.
ASUS 2 ventis kártya. SSD M2-be megy, bár elég sok helyre lehetne még dugni 2,5"-osat. Meg merem kockáztatni, hogy 3,5"-est is bele tudnék gyömöszölni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest