-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viperabácsi
addikt
válasz
Hiperhuje #20343 üzenetére
Ha csak ennyi hardver kell bele akkor én EZT nézném meg.
-
sb
veterán
válasz
Hiperhuje #20335 üzenetére
Egyetértek az előttem szólókkal...
- Vga nélkül egy sokkal kisebb házba raknám én is ezt a konfigot.
- Az Ivy-s Pentiumok kevesebbet fogyasztanak kicsit, mint a Haswell-es. Utóbbi viszont erősebb kicsit.
- T-s procit felesleges venni. Órajelet is vissza lehet venni és még feszültséget is lehet csökkenteni. De ha nem lesz nagyon hajtva akkor még ezek nélkül is alig lesz különbség a T-s és sima cpu között átlagfogyasztásban. -
Pista0001
addikt
válasz
Ekkora konfighoz szerintem is felesleges a Prodigy. T-s proci is, mivel a nem T-s is javarészt ugyanazon az órajelen menne, releváns különbség szerintem csak nagyobb terhelésen lenne. A táp elég, akér a 150XT is. Megfelelő alaplappal használhatsz mSATA SSD-t, így a ház kiválasztásánál csak arra kell figyelned, hogy a 3,5-es HDD beférjen. e-SATAval vagy USB3-al ez sem szempont, mehet a vinyó külső házba. Ja, platform szempontból szerintem is jobb lehet az 1155. sb fórumtárs tapasztalatai szerint fogyasztásban és talán hőmérsékletben is jobb az Ivy mint a Haswell, és a teljesítménye is elegendő a feladathoz.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Ilyen kis helyen elférő konfigot semmi értelme a bazinagy prodigy - bepakolni, vagy ha feltétlenül prodigy, akkor mehet bele valami ATX táp az is csendes, procibol is vagy vegyél T-nélkülit, vagy gondold át nem jobb-e 1155-ös platformban gondolkodni. Ha nagyon T-s prociban gondolkodsz ott 14k [link], előtte azért hívd fel őket, hogy valóban be tudják - e szerezni.
SSD - böl 120GB /240GB Kingston V300 vagy Samsung 840 EVO-k ízlés kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest