- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- E-book olvasók
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Ishi.
aktív tag
válasz
AxBattler #65184 üzenetére
Itt egy olyan kérdésem van, hogy egy 35W TDP-re leszabályzott 5600G vajon mennyivel lenne erősebb egy 65W TDP-s 5300G-nél?
Azért kérdezem, mert amire én használom az 5300G/RTX4060/16GB DDR4 kombómat, azzal meg vagyok elégedve (az 5300G, már ha hinni lehet az Afterburnernek, iszonyat keveset fogyaszt), de van egy-két játék (Helldivers 2 pl.), ahol már a processzor eléri a CPU-limitet 1080p-ben, és gondolom az 5600G extra cache-sel (meg még a +2 maggal) azért segítene. A házam az egy Silverstone SG13, a hűtőm pedig egy ID Cooling IS-50.
-
válasz
AxBattler #65184 üzenetére
Most ugyanezeket nézegetem én is egyébként, arra gondoltam, hogy egy Ryzen 5 fogyasztását valahogy le kellene vinnem 35 körülre, ahogy írod, azzal még az erő is meglenne. Az AM5 iszonyat drága, annál már az asztali gép többet ér, de az AM4 még összehozható vállalható áron Apróról.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Vicces képek
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Spórolós topik
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- További aktív témák...
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 RAM modulok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest