- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
coccolino
aktív tag
válasz
sasNAXO #65025 üzenetére
zed1983: egyetértünk, racionálisan kevés szól mellette, főleg a profi NUC gépek mellett, egyetlen egy dolog hajt, alapvetően megvannak már a cuccok hozzá (alaplap kb.
) és egyfajta kihívás, hogy egyszer kiagyaljak és összerakjak egy ilyet
sasNAXO: minőségében csak jót olvastam az Enchance tápokról, de tegnap pont belefutottam az Overtek összehasonlításába, ahol a Silverstonennal vetik össze, ha az updatelt tápjuk csak fele olyan hangos mint az előd, akkor meg is oldódott a vergődésem
Ahogy látom a táp a szűk keresztemtszet, vagy választom a passzív vonalat a HD Plexxel, és agyonventizem a házat valahogy egy kicentizett és undervoltolt összeállítással
Grat a képeken szereplő buildért, nagyon tetszik a letisztult és szép építésMinél jobban belefolyok ebbe a témába, még mindig az az érzésem, hogy jelentős piaci rés tátong valaki előtt akinek van kreativitása és tudása egy egyedi házat legyártani, ami jól néz ki és egyedi megoldásai vannak (pl. olyan mesh ház ahova vmi patentel bárhova, és bármilyen széles venti berakható igényesen)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged