- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dapro
senior tag
válasz
TurboK0 #63063 üzenetére
nemtudom pontosan mitörtént, kaptam sorra a bsod-okat (ami elvileg ssdre hivatkozott) aztan siman else indult.vettem masik ssd, de amugy most epp azt hasznalom ami elvolt romolva, az elettartama lecsokkent de amugy most mukodik. valami más is gond volt ott, azutan am5 re valtottam és most lekopogom stabilabb de akkor is 60+ fok nem jó. (amugy van rajta egy hutopapir, azt felbevagtam , hogy ne közlekedjen a hő olyan egyszeruen és azota huvosebb)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest