Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TurboK0
tag
Ha van más szempont ami abszolút prioritást élvez, és a büdzséből kitelik, akkor hajrá. Nálam sajnos nem így van.
downclock az alapból túl erős/sokat fogyasztó hw-re
Persze, nálam is vannak más szempontok, de a dGPU jön ki legjobban. C6-ba belefér, a táp bírja, amihez a 5600G nem elég ahhoz meg a 8600G/RX480 sem erős. Üresjáratban meg egy RX6600 vagy 7600 meg csak 4-5 watt állítólag, így a számlán nem látszik meg. Van egy régi Scythe Setsugen 2 bordám ami egy 120mm ventivel sokkal hatékonyabb mint az három csöves fos amit manapság minden egyes gpu-ra tesznek, és csendesebb is.
Ha nálam is pico PSU-ról menne az 5600G akkor persze más szempontok lennének, de jelenleg (még) rendes táp van benne.
De beültetted a bogarat a fülembe, lehet én is inkább teszek egy pico psu-t a mostani gépembe...
-
Pista0001
addikt
A dgpu-s Ryzen játékra van elsősorban (gyakorlatilag csak arra ), szóval a dgpu alap, valamint a sima 5600 sokkal előnyösebb játékra. Pcie 4.0 (nincs kihasználva 3.0-s riser miatt ), nagyobb cache, stb. Nem tudom, nálad miért volt apu+dgpu az eredeti felállás. Biztonsági tartalék miatt volt igp-s proci?
Az apu ahogy írtam, csak net és multimédia, oda nem kell lóerő. Igazából ide overkill az 5600G, de nem nagyon volt élhető alternatíva. Az "Atom" vonal mindkét oldalon elhalóban van, minipc-t nem akartam, meg így hogyha kellene még egy gép aktuális(abb) játékokhoz, akkor a 6650XT belekerülne az 5600G-vel egy alkalmas házba, a sima 5600 mellé meg szerintem vennék valami 7600/4060 körüli megoldást.
Szerencsére ez a veszély egyelőre nem fenyeget, beosztjuk egymás között a használatot, régebbi címekhez meg van még két dgpu-s gép 10 és 15 évvel ezelőtti alapon, 5 és 10 éves vgakkal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX Z270-I GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B450M Pro4-F alaplap, használt
- Eladó 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SK Hynix memória - eladva, értékelésre vár
- Beszámítás! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest