- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- iPad topik
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victorio
aktív tag
válasz
viperabácsi #60350 üzenetére
Ilyenem van, de az 1.0 verzió. Abban még nem Intel hanem MediaTek WiFi van. De csak kipróbáltam, elsőre ment szépen az itthoni AC-s routerrel. Viszont végleges állapotában madzagon kapja a hálózatot, szóval nem volt túl nagy WiFi tesztelés.
Amikor ezt vettem, nekem az egyik fő szempont a sok tároló volt. Ezen van 4 SATA, meg 3 M.2.
A másik ami erre billentette a mérleget az volt, hogy az egyetlen törpe kerregő ventit az SSD hűtőlemezzel együtt kukázni lehet. Kapott helyette egy bazi passzív bordát, ezzel néma. Az Asusoknál a hátlapi rész közepébe van begyógyítva a venti, nem tudom, hogy mivel járna onnan kiszedni. Az Asrock lap volt még szimpatikus, de azon 2 SATA és 2 M.2 van csak.Szóval idáig nagyon elégedett vagyok vele, minden működött elsőre, ment az EXPO is szépen ilyen modulokkal.
Hosszútávon az a továbbfejlesztési terv, ha majd egyszer lesz értelme, hogy legyen WiFi 7-es routerem akkor kicserélem a kártyát benne olyanra. Bár szerintem a 2.5G Ethernettel se lesz bottleneck egy darabig.
Meg ha elterjednek jobban a PCIe Gen5 SSD-k akkor kap egy olyat is, csak hogy nőjön pár milimétert az e-péniszem.Nálam ezzel a gépvásárlás le lett tudva a következő 5-8 évre, max videokártya csere lesz.
-
válasz
GIGABYTE A620I AX lapon 1xHDMI és 1xDP csati található.
Egyébként valóban szívás, legalább 1db DP-t mindegyikre rakhattak volna pluszban.
-
viperabácsi
addikt
válasz
Mégsem az egyetlen : ROG STRIX B650E-I GAMING WIFI
Leírásában :
1 x HDMI® port***
1 x USB3.2 Gen2 port supports USB Type-C® display outputs****
* Graphics specifications may vary between CPU types. Please refer to AMD CPU specifications.
** Supports max. 8K@60Hz as specified in display outputs
***Supports 4K@60Hz as specified in HDMI 2.1.
**** VGA resolution support depends on processors' or graphic cards' resolution.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Okos Otthon / Smart Home
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest