- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Mercutio_ #5834 üzenetére
Persze nem zárja ki egymást a kettő, sőt azt mondom aki megengedheti magának vegyen egyet a nappaliba.
toldy
Az nagyon lol.
Jó hogy nem egy HD 8970-es kártyát tesznek a tesztbe.
Jaj szegény cpu.
Hát még jó hogy szegény, mit vártak tőle.
Na ezért nem szeretek az ilyen olyan oldalak tesztjeinek hinni, mert mindig valami hiper super ötlettől vezérelve olyan konfigot állítanak össze hogy még az én hajam is égnek áll.Street Fighter 4 értéket néztem elsőként a tesztben, mert azt anno én is teszteltem az Asus lapommal.
Nálam kb. 22 Fps-t tudott az integrált HD4250-el ugyanezen beállításokon/felbontáson a 640-es procival. Hawk-al kiegészítve 205-öt.
Nekem ezek az eredmények nem mérvadóak csak megemlítettem hátha valakit érdekel, mint összehasonlítási alap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- Battlefield 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Konteó topic
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest