Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz tlac #57175 üzenetére

Vártam hogy pislant egyet a smiled, de nem csinálta, szal nem vagyok biztos a tippemben, mostmár azt gondolom trollkodtál a géppel és csak a PC Builder Simulatorban raktad össze, majd valósághűre renderelted.

Az hogy a 2,5 slot kártya belefér, meg az hogy a 2 slotos kártya kap rendes levegő mennyiséget az két dolog, na ezért volt bizonyos gyártói ajánlás. ;)
    Egyébként bármelyik házba belefér a 4090 TI is, csak győzd folyadékhűtéssel. :D

Amúgy a házad matetmatikailag mATX házikó, hogy ha PICO psuval és külső téglával használod...mert úgy a tápegység nélkül simán elfér egy mATX alaplap magasságra.
    Ez a fenti házad ugye csak kb 300 mm hosszú jól gondolom?
    Mert az én eredeti koncepcióm is ilyesmi, a lényeg hogy fogom a ház elejét, építek rá egy 160x40-es zártszelvényből kéményt hogy legyen helye a 3090 TI flow through végének a kipuffogáshoz, a zártszelvény elejére függőlegesen felmegy a EVGA 1000 tápegység, a segge felfele áll hogy a rácson keresztül a hő eltávozzon, meg kap fedlapot minden irányból...szemből esetleg valami turbina kinézetet, ahogy a tápegység ventije befele szív...

Ráadásul ha szerzek zártszelvényt, akkor az elég merevítést ad hogy fogantyút tudjak erre a részre szerelni, ami tekintve a VGA és a tápegység elhelyezkedését, valszeg a súlypontot jelenti majd. Bár a Thermalright Silver Arrow Extreme hűtés sem egy könnyű darab ami a cpu-n ketyerészik...

Új hozzászólás Aktív témák