- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
PROTRON #52558 üzenetére
Q1900B lap az nem DC-s, de van Q1900DC, az viszont már az. Szerintem nem ér annyival többet, nincs 3 ezres egy 180W-os picopsu.
Van itthon Q1900B lapom 8GB ram társaságában egy 2TB-os vinyóra backupol a fő szerveremről, minden nap hajnali 2:00-2:15-ig van csak bekapcsolva, így az sincs agyonhasználva, viszont ahhoz képest, hogy 20-22-ért vettem újonnan, elég korrekt, még egy netezős asztali gépnek is elmegy, és tényleg nem kell rá borda, ez nem a megsülős fajta....
A fő szerverben egy i7-6700 szalad, jellemzően folyamatos 0% kihasználtsággal, 16GB RAM társaságában, egy 6TB-os vinyóval a házban, és érzésre a kettő között alig van eltérés, holott amúgy nagységrendekkel másabb kategória az i7-es gép, és annyira meggyőző a kis Q1900-as, hogy gondoltam is már szokszor, eladom, és a Q1900-as lesz a fő szerver, de annyira nem vagyok kisegítve az árával, úgyhogy marad így, ha az asztali gépekkel lenne valami, csak előhúzom, és lehet használni....
Valóban nem nagyon van alternatíva újban, szépen elszálltak az itx árak is, de használtban nem ezt látom, i3-6100 15K, az i7-6700 40-50K, ez is kevesebb, mint egy éve, mikor nekem ez szerver lett jó másfél éve, akkor is 55-60K körül mentek, most meg megy lejjeb, szerintem ez így renden van.
Bár ezt a lopott dolgot nem vágom, hogy derül ki ilyesmi, gondolom a terméken nem látszik, áron alul meg nem igazán van fent semmi, nem is nagyon szoktam olyan dolgot venni, amiben benne lehet, hogy lopott.
Épp tegnap vettem egy 240-es sandisk SSD-t, 4988Ft volt, szerintem nem volt lopott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged