- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Közben nézelődtem, ez áfával, szállítással kézben van 73$-ból, azaz jelen árfolyamon 22600Ft-ból, és 7-8%kal erősebb egy j1900-as procinál, ha most kellene összeraknom valamit, lehet ezt választanám. [link] Ja, és dc bemenet, tehát picopsu se kell.
PROTON: 6-8K-ért semmi sincs, annyiért soha nem is volt semmi normális, 5-6 éve se, még régebben se.. Ez a 4-5 éves procit fillérekért trend amúgy sok sok éve még működödött, mikor a következő évekbeli processzorok annyira erősek voltak, hogy rengetegen cseréltek, manapság már alig van eltérés, i7-6700 --->> i7-7700 kb 10% plusz, minek cseréljen bárki is?
-
PROTRON
addikt
Az az ssd tuti nem volt lopott.
Egyébként én azt láttam hogy 15-ért nem valósak az ajánlatok, inkább 20k, aztán alaplapból is néha kapni 10-ért, de sokszor azoknak a csipkészletével rengeteg a nyűg, inkább a 15k-s kategóriában van az igazi megbízható belépő kategória 1151-ből amit már beraksz homeserver alá.
Az egyik használt piacos kajmárral beszéltem, ő szerinte a 6100-asok 6-8k érnek valójában hisz csak 2 magos, szal örül az extra profitnak.Nekem végül 8100, 4 magos lett, 22ért...
-
Bazs-
tag
Köszi mindenkinek a választ.
Egy Fractal 304-es házban volt az egész, amihez van egy csendes táp is. Szóval csak alaplap+proci+memória (bár a mostani lehet elég) kellene, ami minél halkabb.
Ehhez milyen procit ajánlotok, ami azért elmegy passzív hűtéssel? Házban lévő ventilátor persze alacsony fordulaton menne.
Nézegessek a használt piacon?
Félvezető hiányra sajnos mindent rá lehet fogni, ez sok területen tapasztalom.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen autót vegyek?
- Revolut
- E-roller topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest