Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geree

senior tag

válasz zodo #5250 üzenetére

nekem is igy van, csak Standard helyett silent beállitáson. Lehet azért mert 2 venti van rákötve egy elosztóval? majd kipróbálgato mmég ha lesz időm. a minixen ment, hogy mindkét venti sebességét levette 8-900-ra..

egyébként egész barátságos a lap, full terhelésen ment egész éjszaka és teljesen jót aludtam :) van egy ügyes asusos program (EPU?), belövi a minimum VCore-t a procinak, azt beálltottam biosban, hogy ne kelljen hozzá a progi, igy alapjáraton elvan ~0,7V-tal, full terhelésnél max 1,105V -szóval ez pirospont..

ami a szerelést illeti:

sajnos képeket most nincs időm csinálni.. annyit elöljáróban, hogy tényleg elég szűkösen lehet beszerelni ezt a lapot az antec házba. Konkrétan az atx csatlakozó is alig fér oda nemhogy egy picopsu.. ugyanez a helyzet a cpu 4pines tápjával is. Szereléskor venti keret ki -> csatlakozókat bedug -> ventikeret be (le kellett mondanom a gumicsavaros rögzitésről, igy nyertem 1-2mm-t és legalább nem feszülnek a csatlakozók)..

összességében azért tetszik a lap+ház is az összerakás nehézségeitől eltekintve, hiszen kussban van rendesen (az 1600-as proci venti ellenére is), kellően hűvos és ez volt az elsődleges cél.

sorry ha kicsit hosszúra sikeredett

Új hozzászólás Aktív témák