- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
válasz
#16939776 #43255 üzenetére
Most nézem, hogy te voltál, aki azt megtette. Elég komoly kis mod, főleg a táppal.
Most viszont nem teljesen világos, hogy neked egy a Silverstone házad van vagy a metis? Olvasom vissza a topikot, de lassan haladok.Egyébként itt úgy látom egy városban lakunk.
Nem nagy tárhely kell 2-3TB elég lehet + SSD, de ha nem muszáj ezért nem vennéd disket. Otthon állnak a 3,5"os új red-ek, meg green HDD-k... Ezért is szeretném felhasználni.
Ezt pont akartam kérdezni, hogy porszűrővel lehet-e olcsn bővíteni otthon, mert ez például engem zavar, hogcs nincs szűrő.
Nálam ugye nem lesz VGA, később is max egy közép kategóriás, mert nem játszom. i5-89400 mellé, nem gondolnék nagy melegedést, de azért felkészülök inkább
Úgy láttaam, te tápokban otthon vagy.
Van egy 8 éves FSP Everestem (nem használom olyan 3-4 éve, de pár hónapja bekapcsoltam, akkor ment 1 napot), ami 500wattos. Szerinted az új konfigot meghajthatom vele 1-2 hétig, amíg eldöntöm a ház kérdést és a tápot, hogy atx vagy sfx kell?Ispy: Köszi a tippet. Ez a bolt elég drága, bár tény, hogy nagyon sok mindent be tudnak szerezni.
Igazából most ezen agyalok, hogy a Silverstone ft03 vagy ez a Metis esetleg Styx legyen. Igazából sok helyen olvastam rosszat az itx lapok vrm és egyéb melegedéséről és picit félek tőle, bár ez inkább tuningnál lenne érdekes, ami nálam nem lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elfelejtettem a film címét
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- eBay
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged