Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 8nemesis8

veterán

válasz #16939776 #43255 üzenetére

Most nézem, hogy te voltál, aki azt megtette. Elég komoly kis mod, főleg a táppal.
    Most viszont nem teljesen világos, hogy neked egy a Silverstone házad van vagy a metis? Olvasom vissza a topikot, de lassan haladok.

Egyébként itt úgy látom egy városban lakunk.

Nem nagy tárhely kell 2-3TB elég lehet + SSD, de ha nem muszáj ezért nem vennéd disket. Otthon állnak a 3,5"os új red-ek, meg green HDD-k... Ezért is szeretném felhasználni.

Ezt pont akartam kérdezni, hogy porszűrővel lehet-e olcsn bővíteni otthon, mert ez például engem zavar, hogcs nincs szűrő.

Nálam ugye nem lesz VGA, később is max egy közép kategóriás, mert nem játszom. i5-89400 mellé, nem gondolnék nagy melegedést, de azért felkészülök inkább :)
    Úgy láttaam, te tápokban otthon vagy.
    Van egy 8 éves FSP Everestem (nem használom olyan 3-4 éve, de pár hónapja bekapcsoltam, akkor ment 1 napot), ami 500wattos. Szerinted az új konfigot meghajthatom vele 1-2 hétig, amíg eldöntöm a ház kérdést és a tápot, hogy atx vagy sfx kell?

Ispy: Köszi a tippet. Ez a bolt elég drága, bár tény, hogy nagyon sok mindent be tudnak szerezni.
    Igazából most ezen agyalok, hogy a Silverstone ft03 vagy ez a Metis esetleg Styx legyen. Igazából sok helyen olvastam rosszat az itx lapok vrm és egyéb melegedéséről és picit félek tőle, bár ez inkább tuningnál lenne érdekes, ami nálam nem lesz...

Új hozzászólás Aktív témák