- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
radi8tor #35045 üzenetére
Egyelőre még csak találgatni tudnék, várok még pár tesztet, hogy mondhassak róluk valamit.
Ma délután kerültek ki az Asrock honlapjára és másik topikban djnice ki is szúrta:
- Supports HDMI with max. resolution up to 4K x 2K (4096x2160) @ 60Hz
- Supports HW Accelerated Decoders: H.264 @ level 5.2, HEVC (H.265) 10b @MP level 5.1 (GPU accelerated), JPEG, VP8, VP9Én eddig úgy tudtam, hogy ezek nem fognak HDMI 2.0-át kapni, de a speckó (most) mást mond.
Ugyan így 10 bitről nem volt szó ezeknél a prociknál, csak a Kaby Lake asztali CPU-k esetében, ahogy a VP9 sem volt a beígért listán korábban.Az megint más kérdés, hogy 4-6W TDP-re jósolták őket, mégis 10W TDP-s jószágok lettek. Korábban +30% proci erőt jósoltak, mostanában meg már 19%-ot olvastam csak (bár ez lehet a "csúcsmodellre" vonatkozott, nem az egyel alattira).
A mai FanlessTech hírben ezt írták:
"We're hearing that Apollo Lake offers some serious improvement over Braswell and that the J4205 is on par with 1st gen Core M (with HEVC 10-bit decoding on top of it)."
Annak nem néztem utána, hogy az első generációs Core M vs. AMD 5370 hogy viszonyul egymáshoz akár prociban, akár IGP-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest