-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz
jim bcs #30436 üzenetére
Csinaltam de nem lesz ra szukseg visszaveszik, mar lebeszeltem veluk! Holnap Pesten leszek elintezem, es vegre atveszem a procit is
Kis erdekesseg, visszairt az Asus magyarorszag:
Tisztelt Ügyfelünk!
Az ASUS Magyarország ügyfélszolgálata nevében köszönettel vettük megkeresését.
A szerviz ügyfélszolgálaton hazánkban nem találkozunk a termékekkel, mivel nem mi végezzük az értékesítést, így nem tudom megmondani az új terméknek, hogy kell kinéznie. Azok az információk állnak rendelkezésünkre, amely a honlapunkon is megtalálható. A sorozatszámot ellenőrizve az alaplap egy németországi nagykereskedéstől származik SIEWERT & KAU COMPUTERTECHNIK GMBH, hazánkban nem érvényes a garancia a termékre. Javasolt felvenni a kereskedővel a kapcsolatot, használatba vétel előtt, ha nem elégedett a termékkel.
Gondolom nemetbe kuldtek volna ha meghibasodik...
(#30440) Duracellm...
A foglalatba bele néztél-e már görbe lábak után kutatva?
Igen hibatlan!
Nem kell vele foglalkozni, rossz oldalát fordította oda a munkás, a sorjázásnál, a csiszológéphez.
de nekem egy hibatlan darab kell ennyi penzert
a masik meg, hogy miert engedtek igy ki a gyarbol?
Új hozzászólás Aktív témák
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest