Hirdetés
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
2GB ramnak elégnek kell lennie még COD6 alá is...ez nem Metro 2033 (as you can)
Szerintem ha módodban áll olcsón hozzájutni egy ilyen ECS laphoz akkor vedd meg, mert nekem elég stabil lapnak tűnt. OC nuku az tény, én 2.8-3.0GHz fölötti procit javaslok hozzá, legalább az órajel meglegyen.
Sokkal inkább javallok viszont egy ECS H55-I lapot. Mindenhol csak jókat írnak róla, jelenleg ezt használom egy i5 650-el és maximálisan meg vagyok elégedve. BIOS, mint a "nagy"oknál
25k-ért tudsz rendelni postával együtt és egy i5 530-at már megkapsz használtba 17eFt-ért (most is van egy az apróba). Innentől kezdve szerintem már nem érdemes 775-ös gépet összerakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- 16Gb - 8Gb -4 GB Notebook Ramok eladóak (több db)
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C36BBEAK2-64 (cl36)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem ha módodban áll olcsón hozzájutni egy ilyen ECS laphoz akkor vedd meg, mert nekem elég stabil lapnak tűnt. OC nuku az tény, én 2.8-3.0GHz fölötti procit javaslok hozzá, legalább az órajel meglegyen.
25k-ért tudsz rendelni postával együtt és egy i5 530-at már megkapsz használtba 17eFt-ért (most is van egy az apróba). Innentől kezdve szerintem már nem érdemes 775-ös gépet összerakni.