- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topik
- Léghűtés topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
azbest
félisten
Na ma is tanultam valami hasznosat. Azt hittem bonyolultabb egy ilyen splitter.
Minden esetre akkor érdemes neki splitter nélkül csak az egyik boxot bekötni egy próba erejéig.A loop csatlakozó annyiból hátrányos lehet, hogy kikapcsolt boxnál nem megy. Legalábbis s hd90cx boxnál nem sikerült értelmesen beállítani, igaz én ugyanarra a tévére akartam kötni, mint amin a digitálist is nézzük, csak tartaléknak ha digitális kimaradás vagy probléma van, hogy az analógot is befogja. Ha kikapcsoltam a box-ot, akkor nem ment át rajta a jel, ha bekapcsoltam akkor meg a tévé av-ra váltott. Persze lehet fake kikapcsolással ment volna, de anyám úgytudom áramtalanítani szokta amikor nem használja és úgy megint nem menne
Amit korábban írtam feszültség esést, ott power over ethernet megoldás tápolt volna egy router boardot. Annak sokkal nagyobb a fogyasztása persze. A megoldás a rézzel futtatott utp kábel cserélje volt valódi rézből készült kábelre. Durva volt, hogy minden boltban a gagyi volt... rendelésre hozattunk egy tekercs rezeset (a vicc, hogy nem is volt drágább, mint a gagyi).
Aktív témák
- Energiaital topic
- OTP Bank topic
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motoros topic
- Horgász topik
- Reklámblokkolók topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged