- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rommel6600 #2074 üzenetére
Először is olvasd végig amit írtam. A zárójeles részt is.
A WEP illetve a töbi védelem önmagában szinte semmit nem ér, de kombinálva azzal amit írtam, elfogadható.
Mellesleg, azt már csak feltételezem, hogy kizárólag hacker szomszédaid lehetnek, ha semmiféle védelem nem elég jó neked mert "könnyen fel lehet törni",
Tudod sokan neteznek úgy, hogy a szomszéd netét használják, mivel vagy nincs védve, vagy annyira gyenge hogy márcsak játékból is feltörik. Mivel kompnlett programcsomagkat lehet letölteni, amivel 3 klik és feltörte a hálózatot, megakapja a használható MAC címet és jelszót.(Az elkapott csomagok elemzését pedgi tényelg csak megemlítem, mint jelszó összeszedési módszert)
Használok vezetékes és vezeték nélküli hálózatot is. Nem hiszem, hogy túl sok hacker lenne a környezetemben, de mindenkinek vannak adatai így nekem is, amiket nem szeretne ha bárki elolvashatna, megszerezhetne.
Használj inkább vezetékes hálózatot, a hadsereg is azt használja - nem véletlenül.
Te melyik században élsz? Az 1900-as évek közepén még lehet azt használták. De manapság a vezeték nélküli hálózaté a főszerep.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest