- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fireman
tag
válasz
hruodnand #3455 üzenetére
"Szia!
Ha rákeresel az SSID-re, akkor ki kell hogy dobja, feltéve, ha "public ssid". Utána csatlakozol, majd kéri a jelszót és megadod neki. Pofon egyszerűen működik, elvileg.
WinXP-n a WPA2-höz kell egy patch, Vista-n gond nélkül kell mennie."Hol és hogyan kell rákeresni az SSID-re a laptopon?
WinXP SP2 az oprendszer a laptopon, és nem WPA2 hanem WPA Personal-nál adtam meg jelszót a router lapján.
Nagyon járatlan vagyok a dologban, ha kérhetem részletesen ...hol..mit kell csinálnom, hogy működjön a jelszavazás, és tudjak csatlakozni a laptoppal is a netre. -
ngabor2
nagyúr
válasz
hruodnand #2992 üzenetére
akkor visszakérdés: a jelenlegi szolgáltatásai elegek neked? igen sokaknak elég az, hogy 1x megveszik, 1x beállítják, és megy, megy, megy... gond nélkül. ha valamelyik szolgáltatás nem megfelelő, vagy extra feature kellene (pl. állítható kimenő teljesítmény, vagy bővebb dyndns, vagy mittoménmi, mert elég rég láttam alap fw-t), akkor érdemes lecserélni. hogy dd-wrt, vagy tomato? rommel biztos a Tomatot javasolná, én meg a dd-wrt-t. kb. egy kategória, legalábbis lehetőségek szintjén.
-
Rommel6600
őstag
válasz
hruodnand #1298 üzenetére
Ezt is te állíthatod, nálam spec 2048-ra van állítva a max kapcsolatok száma.
De érdemes a TCP Timeout-ot is átállítgatni, mert alapból ez úgy működik, hogy pl.:
Kívülről kapcsolódik valaki a routerhez és mondjuk torrenten küldi az adatot.
Erre a router nyit egy kapcsolatot a Te géped felé és oda lapátolja át az adatokat.
Nos az alapértelmezés szerint a router 5 napig meghagyja ezt a kapcsolatot(!) ami ugye hülyeség, mert ha minden egyes kapcsolatot 5 napig fenntart nagyon hamar el fog fogyni még akár 2048 létesíthető kapcsolat is. Ezért érdemes kb 5 perc körüli értéket beállítani, így ha nem aktív egy kapcsolat, eldobja és kész. -
válasz
hruodnand #1303 üzenetére
ha torrentezni akarsz ezzel a routerrel (ugynézki mindeféleképpen kell a 3rd party fw). az tuti ,hogy akármelyiket teszed fel (fw) a torrent menni fog. hogy a kapcsolatok max száma ezt hogy befolyásolja arrol naon nemtok mint mondani neked (nemtudom)
wan to lan az mi?
énis csak most tanulgatom a ''szakmát'' -
Rommel6600
őstag
válasz
hruodnand #1237 üzenetére
[link]
E szerint 10/100 megabites a WAN portja (is).
Torrent kiválóan megy nálam, aktív módban, és betonstabil a router.
Wifi-t ritkán használom, de jó az is, ha pedig gyenge lenne nálad a jel, az adóteljesítményt tudod állítani a Tomato-val.
Új verziók alatt nem tudom mit értessz, gongolom az 1.1es verziót nekem is az van, meg már csak ilyet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Milyen notebookot vegyek?
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest