Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Raspberry Pi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
Dell Inspiron 6400 -as lett végül. (C2D 1.6 ghz, X1400, 2gb ram)
Sztem nem rossz darab elvileg holnap jön meg, bár volt raktáron de nekem antiglare kijelző köllött.
Még egy Carbon Cover fedlap felkerül rá mikor atveszem aztán remélem kiszolgál 3 évet.
Most h a noti megvan illetve a taska is, kezdem olvasgatni ezt a topikot. Van routerem most is, egy D-Link 604 -es. Nincs ezzel semmi gond attol eltekintve h 2 már meghalt belöle.Csak hat nincs kedvem a notihoz még venni 20 méter UTP kábelt és azt hurcibászni keresztül a lakáson. Igazábol a beállitást azért kérdeztem merthogy Linuxos router és nem igazán voltam képbe h ez mit is takar. De ahogy olvasom, be lehet állitani böngészön keresztül.
Amugy kösz a választ, ahogy FireLordnak és ngabor2 -nak is köszönöm!
ngabor2 : Tőled még annyit kérdeznék h ez a firmware mennyivel jobb mint az eredeti, illetve a garanciára milyen hatással van? Sajna nálam szinte minden szteches cucc beszarik igy ovatosnak kell lennem (razer CH, 2 router, 1táp, 2 modem, 1alaplap, 1memoria, 1 vinyo, 1 vidkari, 1monitor)....
Illetve még annyit h az alap firmware -el van vmi gond h cserélitek ennyien? Mert én lehet nem cserélném, ha osztja 3felé a netet, lehet titkositani a wifit, illetöleg birja a torrentet,dc -t, jatekot. Dyndns -t tudja pl. az alap soft? Ha pedig már firmware csere akkor melyiket érdemes? Vmi egyszerüen kezelhető stabil kéne. Ha a gyári is ilyen akkor az is megfelel egyenlőre, később tervezem azért h kicsit jobban belevetem magam a ''Hálózatok'' témakörbe.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest