- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
válasz
biokill1 #1205 üzenetére
van nekem egy 216MHz-en ketyego wrt54gl v1.1-em, DD-WRT v23 SP3 (05/16/07) mini -vel.
be van kapcsolva a jffs, igy a 4 megas flash chipembol 700K-t tudok meg szabadon hasznalni.
erre tettem fel akkor a ctorrentet, meg a screen (wget http://.....ipk , ipkg install *.ipk) maradt kozel 500 K szabad.
utana irtad, h milyen jol lehet szivni optware telepitesnel, igyhat azt is kiprobaltam, miutan nyomtam egy:
~ # mount -o bind ~ /opt/-ot (a lenyeg az, h igy lesz ~6 mega irhato hely a /opt-ban)
ezutan, h mar volt franko /opt-om siman feltelepult az optware
de meg mindig nem futott a ctorrent, uhhogy kerestem openssl csomagot.
ez majd egy mega ... meg mire felteszi, lesz az tobb is.
szoval igy jartam.
aztan azota kiprobaltam, h mi van a loop-al, hatha hulyesegeket beszelek
azokat - mivel csak par tiz kilobyteosak - siman a jffs-be tettem, s mar csak 150K szabad van
( persze a fenti optware installom csak a legkozelebbi restartig elt)
nyahh, nekem sajna meg nincs sd kartyam a routeremben, de annal inkabb vagyok ra
amugy igen, az a legeccerubb, ami az optware wiki-ben van leirva:
jo nagy tarhely ( sd kartya, vinyo, pendrive, ... ) a package-eknek, aztan azt csinalsz, amit akarsz
tolj egy sd kartyat, konfigold be jol, tegyel ra optware-t ( mount -o bind ....)
aztan a torrentkliens oda dolgozik, ahova szeretned
es amugy honnan szereztek kartyaolvasomicsodat?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest