Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Sikerult osszehasonlitani a DevilDesign ASA-t es az esun abs plus-t es ezek szerint az ASA sokkal jobban felhajlik.
-
Geller72
veterán
Ecodigi.hu
Az árak nettó árak. -
imibogyo
veterán
válasz
norbert1998 #20157 üzenetére
Ja, értem. Nem kötözködni akartam, csak én alapból úgy csinálom az ilyet (helyesebben, amikor egyszer életemben csináltam ilyet Anet A6-nál...
), hogy rögtön a legfrissebbet raktam fel (1.9.x) és gondoltam azzal járok a legjobban. Mondjuk ez sem teljesen igaz, hogy "legfrissebbet", mert azt a legutolsó verziót raktam fel, amivel többen már elégedettek voltak a különböző csoportokban, tehát azt raktam fel aminél már nem kellett attól tartanom, hogy az első héten 30 dolgot kell még javítani benne.
-
Janix12
aktív tag
válasz
Yofej75 #20121 üzenetére
Neked megy a válasz, de a aki érintett Photon-S kérdésben egészen nyugodtan kérdezzen..
Pár mondatban leírom eddigi tapasztalataimat..Már egy éve használom, nem napi rendszerességgel.
Az elején döcögős volt a kapcsolatunk, mert nem hozta az elvárt minőséget. Előtte egy első szériás Photon-om volt aminek ugye az egyik nagy hiányossága az, hogy a teljes nyomtatási felület 1/3-a, ami pontosan tapad-épül a megadott értékeken. A közepétől kifelé egyre gyengébb a minőség.
Többek között azért váltottam Photon-S re mert újítás volt az UV LED-matrix.Egyébként ez a része fényévekkel jobb mint az elődnek.
Viszont sokat spóroltak a nyomtató házán. Fém helyett műanyag minden irányban kivéve a kád és kijelző platform, ami amúgy megegyezik az előző Photon-éval.
Sajnálom, hogy ezen spóroltak mert pont ez tetszett az első szériában. Masszív és nehéz szerkezet volt, érezni lehetett a minőséget.Miután kicsomagoltam voltak nehézségeim. Az új szeletelő progit kellett telepítenem pendrive-ról amit adtak hozzá..
Iszonyat macerás volt kezelni, beállítani.. Néha lefagyott..Aztán 2-hét mókázás után leszedtem a legfrissebb szeletelőt az Anycubic oldaláról ahol a leírásban figyelmeztettek, hogy FW-t is kell frissíteni..
Mire mindennel elkészültem kinyílt a világ..
Minden az elvártaknak megfelelően működik és nem bántam meg a váltást..Két dolog..
Az egyik a szintezés..
Kicsit elmérték és felfekszik a kád oldalára a build plate tartó kar, ha nagyon le van engedve..
Ezért én úgy szintezek, hogy kád benne, leengedem amíg el nem kezd szorulni és nem forog el majd utána lehúzom fix-re.. Ez addig marad meg amíg nem kell feszegetni a kész modellt a build plate-ről... Feszegetés után ismételni kell a szintezést..
Ha nagyon ráengeditek az üvegre a build plate-et és úgy húzzátok le, ferde lesz (a műanyag ház átka).Másik dolog..
A szeletelőt Win7 kompatibilis módban tudtam csak normálisan használni Win10 alatt.. -
Remus389
veterán
Sziasztok,
tudtok-e olyan 3D nyomtató műhelyt ahol jó minőségben és egyedi színben tudnak kinyomtatni egy fejhallgatópántot? Fontos hogy szép is legyen.
Ha valakit érdekel hogy minek, íme: [link]
Pesten van-e ilyen, kábé milyen árban van, közlekedési piros színben kéne, hogy passzoljon a laptopomhoz.
Beszkennelik lézerrel és kinyomtatják, vagy hogy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- Yettel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Behemoth Gaming PC I Intel Core i7-6700K I AMD R9 280X 3GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Kingston 2x16Gb DDR5 5200Mhz CL40
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- AKCIÓ% Dobozos HP VICTUS Gamer laptop/i5-11400H/16GB/512GB SSD/RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest