- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vélemény: nem akar Exynos lapkákat gyártani a TSMC?
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- LG LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Milyen belső merevlemezt vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutivesztes
tag
válasz ricsip #70591 üzenetére
Teljesen igazad van. A probléma az idővel van, az én nyitvatartásom tökéletesen fedi az övékét. Az asszonyt küldtem a cuccért, vesztemre. Megnéztem a gyártási évet, 2022.02 van rajta, szerintem valamiért párhuzamosan gyártják a 40 és a 42 szériát. Az eszem azt mondja cseréljék ki arra amit rendeltem, de ezt személyesen kéne intézni, az meg nem megy. Azt hiszem adat tárolásra, torrentre pont tök mindegy melyiket veszem, és remélhetőleg tartósságban sem lesz különbség. De azért a szálka bennem marad
Agyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.
-
Tutivesztes
tag
válasz tibaimp #70575 üzenetére
Na, megszivattak, de lehet hogy túlélem. Rendeltem egy WD42PURZ vinyót, de WD40PURZ-ot adtak helyette. 64 vs 256 cache, és 150 vs 175MB/s. Nem látom mennyi lenne árban a különbség, mert több helyen is 42 helyett 40- van fent. Érezhető a két vinyó között a különbség, vagy szarjam le, és használjam ezt? A számlán WD42 van, de a WD40 sorozatszámával... Ötlet?
-
Tutivesztes
tag
Sziasztok!
Voltmár kérdés, mégis felteszem. Kifejezetten torrentezésre keresek vinyót, mert a Seagate 2TB 64MB SATA3 ST2000DM001 most adta meg magát 6 év után. 4TB lenne a cél, -és bár olvasom itt hogy nincs torrentre örök élet vinyó- én mégis azt keresem. 40e körül költenék rá, a WD red amit az eddigi leírások alapján választanék, de a színek jelentése számomra annyira nem tiszta. Van egy black a gépben már 10 éve, mondjuk az nem torrentre lett használva. Egy hat éves gépbe szeretném berakni, win 10 alá, mit válasszak? A particionáláshoz, vagy hogy a gép felismerje egyáltalán, kell valami plusz program?
Köszönöm a segítséget előre isAgyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.
-
Tutivesztes
tag
válasz Dzsekó #15577 üzenetére
Én úgy látom hogy ez a 320-as lemezekkel van szerelve, nem 500-as -- WD5001AALS-00L3B2 500GB (2/4) -- Ahogy nézem nem tudják milyen utolsó betűszám kombó az ami ötszázas...ha van olyan.
[ Szerkesztve ]
-
Tutivesztes
tag
Sziasztok.
A nevem alatt lévő konfigba szeretnék rendszer vinyót, 320 vagy 500 vagy 640, megbízhatót és gyorsat, mondanám hogy csöndeset is, de mindent nem lehet. Most vettem "tárolásra 1TB wd black caviart, szép és jó, vegyem a kistestvérét rendszer alá?
-
Tutivesztes
tag
válasz csabika0001 #15245 üzenetére
Nekem pont ilyen külső házam van, hűvösnek nem mondanám, na de nincs is semmi ami hűtene benne...jól szerelhető, és a talp miatt nem is zörög. Nekem Seagate van benne, ősrégi satás, de 45 fok fölé nem igazán megy a sentinel szerint...
-
Tutivesztes
tag
Sziasztok.
Csak azért írok mert megosztanám a tapasztalataimat veletek Samsung 750GB HD753LJ ügyben. Az első példány kerek egy évet bírt ki, utána folyamatosan hibát jelentett a Windows és a HD Sentinel is, cserélték gariban. Kaptam egy 2009.5. hóban gyártott újat, ami most egy hónap után kerregés és kattogás közepette megállt, már menteni sem tudtam róla az adatokat, úgyhogy ezt a típust nem ajánlanám, ha van lehetőség mást választani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Új 12 és 14 TB-os merevlemezek jönnek az év végére a Toshibától
- Hír 2020-tól gyorsan nőhet a Seagate HDD-k tárkapacitása
- Hír 14 és 15 TB-os merevlemezeket mutatott be a Western Digital
- Hír Nagy kapacitású héliumos Seagate merevlemezek érkeztek
- Hír Drasztikusan növeli az adatátvitel tempót konvencionális HDD-iben a Seagate
- Hír Alig van eltérés a HDD-k között a Backblaze megbízhatósági statisztikájában
- Hír Megérkeztek a Western Digital 10 és 12 TB-os Purple merevlemezei
- Hír Itt a Western Digital 14 TB-os PMR HDD-je
- Hír Hatékonyabb notebookokba szánt HDD-t mutatott be a Toshiba
- Hír Hagyományos irányt követő modellekkel frissíti vállalati HDD-it a HGST
- Hír Új technikával gyorsítaná a merevlemezek működését a Seagate
- Hír Seagate SkyHawk AI merevlemezek mesterséges intelligenciához
- Hír Egy év múlva érkezik a Seagate 20 TB-os HDD-je – HAMR technológiával
- Hír 40 TB-os HDD-ket ígér a Western Digital MAMR technológiája
- Hír Elsőként mutatott be 14 TB-os merevlemezt a HGST
- Hír 12 TB-os HDD-vel bővült WD Gold sorozat
- Hír Olcsó és gyors 8 TB-os merevlemezt hozott a Toshiba
- Hír Új HDD-családdal támadja az adatközpontokat a Western Digital
- Seagate BarraCuda Pro 10TB - 3.5", 7200rpm, 256MB, SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
- Új SanDisk ultra 64GB - 128GB MicroSDXC kártyák . Árak a hirdetésben .
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel