- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Milyen belső merevlemezt vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz Warface #67449 üzenetére
Én a HGST-t vettem (akkor még nem árulták a WD-t), és az 25e-zel olcsóbb, mint máshol. Ez reális, német oldalakn teljesen hasonló árakat találtam. A WD-nek nem néztem utána, de az a 88k tűnik irreálisnak.
Fogalmam sincs, mi az SSF és LFF, majd valaki okosabb felvilágosít minket.„Kétségtelen, hogy nem tudjuk, mit tegyünk, de felkészültek és elszántak vagyunk.” - Olaf Scholz német kancellár
-
jattila48
aktív tag
válasz Warface #67436 üzenetére
Ha kicsit visszalapozol, akkor megtalálod a bejegyzéseimet. A szóbanforgó winchesterek factory recertified példányok, ami azt jelenti, hogy a gyári belső minőségteszten elsőre nem ment át, majd némi javítás (pl. panelcsere, de semmiképpen nem mechanikai javítás) után újrabevizsgálva kerül forgalomba. Tehát teljesen új, szűz S.M.A.R.T-os, nem ún. refurbished darabok. Általában OEM-eknek adják el, ezért nem gyári (hanem OEM) garanciás, és a típusszám alapján sem kiskereskedelmi forgalomba szánt. Azt gyanítom, hogy egyébként Dell OEM példányok, de egyébként ugyanolyanok, mint amit boltban megvehetsz 25e Ft-tal drágábban. Garanciát a bolt vállal rá 1 évet, amit 5e Ft ellenében +1 évvel kiterjeszthetsz. Én 3 év garival kaptam, mert akkor még 2 év garival volt a honlapra kiírva, +1 év garit pedig ajándékba kaptam. Maximálisan meg vagyok elégedve mind a termékkel (hibátlan, és nagyon gyors), mind a bolt hozzáállásával, úgyhogy részemről ajánlott. Ha elfogadod a mindössze 1 év garit a kedvező ár fejében, szerintem jól jársz.
„Kétségtelen, hogy nem tudjuk, mit tegyünk, de felkészültek és elszántak vagyunk.” - Olaf Scholz német kancellár
-
csibe1
addikt
válasz Warface #67436 üzenetére
Érdekes típus, de 1 év garival nem venném meg, ennyiért 4TB-os WD Purple van 3 év garival.
"WDC WD5000AAKX-001CA0 (WD-WCAYUE209192) - Torrent ide tölt le, itt vannak a sorozatok, filmek, családi képek, de csak 500GB"
Ha annyira ilyen típus kell, (meg van hely a házban) az aprón van 4-5 ezerért 6 hónap garival, számlásan.
Ami fontos dolog pl. családi képek azt hamar-gyorsan elmenteném máshová is, nehogy utólag sírás legyen belőle.
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
jattila48
aktív tag
válasz Warface #67425 üzenetére
[link]
Nagyon gyors, HGST DC tehát megbízható, kicsit hangos, ára neked megfelelő. Nemrég vettem, teljesen elégedett vagyok vele.
Vagy ez?
[link][ Szerkesztve ]
„Kétségtelen, hogy nem tudjuk, mit tegyünk, de felkészültek és elszántak vagyunk.” - Olaf Scholz német kancellár
-
tibaimp
nagyúr
válasz Warface #67425 üzenetére
Ha igazán gyors kell, akkor esetleg WD Black 2TB [link] mondjuk ez drága, és némileg hangosabb, mint a WD Purple.
A 3TB Seagate Skyhawk ST3000VX009, a másik amit linkeltén, én nem ismerem, itt szerepel az Ajánlott HDD-k között, 3 év garos, azt Te döntsd el, hogy melyiket veszed, amelyik szimpatikusabb/olcsóbb, stb.Arra figyelj, hogy ahonnan veszed megadják a 3 év ill. a Black esetében az 5 év gart!!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz Warface #67423 üzenetére
Személyes tapasztalatom nincs, de ha megnézed az Összefoglalót, pont nem ajánlott, mert SMR-es, vagyis be tud nagyon lassulni másolás közben. Célszerűbb kicsit többet rákölteni, és venni pl.: egy WD Purple-t: halk, 3 év garos, CMR-es, nem drága. [link] (és link beillesztésére van gomb a szerkesztő felületen, azt lehet használni )
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Új 12 és 14 TB-os merevlemezek jönnek az év végére a Toshibától
- Hír 2020-tól gyorsan nőhet a Seagate HDD-k tárkapacitása
- Hír 14 és 15 TB-os merevlemezeket mutatott be a Western Digital
- Hír Nagy kapacitású héliumos Seagate merevlemezek érkeztek
- Hír Drasztikusan növeli az adatátvitel tempót konvencionális HDD-iben a Seagate
- Hír Alig van eltérés a HDD-k között a Backblaze megbízhatósági statisztikájában
- Hír Megérkeztek a Western Digital 10 és 12 TB-os Purple merevlemezei
- Hír Itt a Western Digital 14 TB-os PMR HDD-je
- Hír Hatékonyabb notebookokba szánt HDD-t mutatott be a Toshiba
- Hír Hagyományos irányt követő modellekkel frissíti vállalati HDD-it a HGST
- Hír Új technikával gyorsítaná a merevlemezek működését a Seagate
- Hír Seagate SkyHawk AI merevlemezek mesterséges intelligenciához
- Hír Egy év múlva érkezik a Seagate 20 TB-os HDD-je – HAMR technológiával
- Hír 40 TB-os HDD-ket ígér a Western Digital MAMR technológiája
- Hír Elsőként mutatott be 14 TB-os merevlemezt a HGST
- Hír 12 TB-os HDD-vel bővült WD Gold sorozat
- Hír Olcsó és gyors 8 TB-os merevlemezt hozott a Toshiba
- Hír Új HDD-családdal támadja az adatközpontokat a Western Digital
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Társasjáték topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CNC topik
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- További aktív témák...
- 4TB CRUCIAL P3! GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, ÁRON ALUL! 0 óra, 0 GB!
- SK Hynix I WD I SSD 256GB M.2 2280 Pci-e NVMe HDS: 100/100 új 0 nap
- BONTATLAN/Samsung Portable SSD T9 1TB
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-