Aktív témák
-
-
-
square
csendes tag
válasz
EQMontoya #3890 üzenetére
Már bocs de én az elején is mondtam hogy AMD felé hajlok és nem Intel felé. Réges régen volt egy Cerkám nahh azt olyan messze hajítottam hogy véletlen se találjam meg, azóta AMD-s prociaim voltak. És bármily hihetetlen a 3Dmark06 fenn sincs a gépemen se a 05 de még a 04 se ha vannak ilyenek egyáltalán. Nekem most se arra kell a gép hogy vmi program össze vissza pontozgassa a gépem. És én kérek elnézést amiért nem értek a tuninghoz és videókártyákhoz sem BOCS, gondoltál már arra hogy ha értenék hozzá akkor nem itt kérdezgetnék mindenféle ''barátok közti blődségeket''
Akkor Írj le légyszives egy normális konfigot ami szted jó és ne nézd azt hogy 110K-t szánok rá... és lécci ne 8800GTX-et meg 50000 Ft-os lapot írj egy 60000-es procival.
Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest