Aktív témák

• MZsoltee

veterán

válasz Zájec #9050 üzenetére

Gataulálok nektek...
    Nem tudok olvasni (de akkor minek válaszolsz az írásomra, hisz nem tudom elolvasni...), de nézelődtem erre arra és láthatóan sokat vesz vissza a teljseítményből a 256MB rammal a 88GT a referenciához képest.
    És akinek van 45kja 256MB-os karira, annak neholgy ne legyen 50-55k egy innora, hogy ne egy kiherélt kártyát vegyen.
    És ha most még nem szenved a 256Mb os DX9ben 1280ban akkor lehetséges hogy később fog. Dx10ben meg már most is eléggé gáz a teljesítménye még 1280ban is. Amúgy meg manapság kezdenek az emberek kicsit nyagobb felbontáson is játszani, mint 1280*1024 és ott nem jön jól a VRAM hiánya... PL egy 22"os TFT 1680 x 1050 felbontáson már necces, és egy ilyen monitor 60k egy 19es meg 50k...

Azt meg sajnálom hogy belefutottam 2 256MBos 88GT tulajba és Ők mindenáron a saját döntésüket akarják igazolni sajátmaguk és mások előtt.

Alpachino Te meg ugyanott tartasz, mint 79GS vs 1950pro idejében. Akkor is azt mondtad hogy vegyen mindenki galaxy 79GS-t és Vmodolja...

Jah arról nem is beszélve hogy az XFX GeForce 8800 GT 256MB XXX nem is referencia, és előnyre is azért tesz szert, mert gyorsabb a memó rajta. Ilyen kártyát meg teljesen fölösleges evnni mert kb annyival drágább (persze nem kézalatt stb stb ne felejtsük el átlagfelhasználóknak adunk tanácsot) hogy ezért kaphatsz egy referencia 512es 88GT PL innio-t, de kit érdekel hogy inno vagy XFX

Üdv a téma lezárva(részemről)! És fölös a személyeskedés nem fogok válaszolni rá.

[ Szerkesztve ]

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

Aktív témák