Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Kiskutyák #29098 üzenetére
Kisebb a memória sávszélessége. Leginkább az FPS számon persze, de a gpu annyival gyorsabb, hogy simán ellensúlyozza a kisebb memsávszél okozta hátrányt. Arról nem is beszélve, hogy a 3850 ringbus-os memvezérlővel míg a 4670 már a korszerűbb hub-vezéreltel rendelkezik.
#nincsbennetarcsi
-
Kiskutyák
aktív tag
Ma vettem 7750BE, FSP400W SAGA tápot.
Jövő héten tervezek egy VGA-t venni bele. Ezen a két karin gondolkodok, 3850 v. 4670??? Hol lehet észrevenni a különbséget a 256/128 bit között????
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat!A kis emberek mindig ezt teszik de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz."
-
Kiskutyák
aktív tag
Hy all!
Mit szóltok ehhez a kártyához? [link]
???
szvsz ennyi lovettáért, nem rossz kari. Gondolkoztam még egy 4670-en az kb 18k körül van, de ott csak 128bit-en mennek a ramok.
Ja a lap amibe belemenne az egy ASUS M2N-E, proci (amit ma vettem ) 7750BE, táp FSP400W SAGA,
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat!A kis emberek mindig ezt teszik de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz."
-
jaja1981
addikt
válasz dani3l #29092 üzenetére
Ha játszol olyan játékokkal, amik támogatják a physx-et, akkor igen.
De ugye a legtöbb játék nem bagózik rá, meg ha veszel egy erősebb NV-t akkor az is tud számolni fizikát a megjelenítés mellett.
Amennyiben nem ragaszkodsz a physx-hez, és VGA-t akarsz cserélni ATI-ra szavazok. -
dani3l
őstag
Hali!
Van egy ASUS 8800GT-m P5KC lapban. Arra lennék kíváncsi, hogy megérné-e venni mellé mondjuk egy 8600GT-t physx számolásra. Vagy egyáltalán működik-e ez így?
Vagy jobban járnék esetleg egy cserével valamilyen radeonra? -
sirzollee
tag
Köszi mindenkinek
-
sirzollee
tag
Hali all!
Ki mit javasol Sapphire 4670 512gddr4,vagy Sapphire 4830 512ddr3?Leginkább a hűtés érdekelne. -
RZS
tag
sziasztok!
mit vegyek ?
SAPPHIRE HD 4890 OC vagy ZOTAC GTX 275 AMP! ot?? -
lsc
nagyúr
válasz marcokecelii #29070 üzenetére
OC=overclock, gyárilag tuningolt a kártya . Az esetek többségében fordítva van, az os-s verzióért kérnek ált többet , de lehet fordítva is , a kereskedő dolga . Ha drágább és más különbség nincs a sima verzióhoz képest akkor ált nem éri meg, 10-20 Mhz-ért is elkérnek általában 2-4 ezret .
Az élet kegyetlen .
-
-
vzsryl
nagyúr
válasz simii16 #29072 üzenetére
A HD4850 kb. 20-25%-al gyorsabb a 9800GT-nél, tehát egyéretelműen a HD4850-es jobb vásár ennyiért. De milyen hűtővel van szerelve ez az olcsó 4850-es? Mert ha ref. hűtős, akkor inkább 1GB-os 4830.
fagy53: Tisztában vagyok a 4830 és 4850 erejével.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
VGA vásárlás előtt állok. 27K a keretem rá. Nézegettem GreatGodzi fórumtársaknál a kínálatot és Atinál a 4850, Geforceból pedig egy 9800GT férne bele ebbe az összegbe. Melyik kártyát ajánlanátok? Esetleg tudtok valami más jó ár/érték arányú kártyát javasolni?
Előre is köszönöm a segítséget! -
fagy53
nagyúr
válasz vzsryl #29069 üzenetére
A 4830 biztosan beéri a ref 4850-et, el is hagyhatja, de ha azt is húzzák akkor soha nem éri be. A különbség az azonos, 700MHz-en járó két kártyánál 10-12% kb ennyit számít a 800SP a 640SP-hez képest.
Gyiku, ha kapsz 1GB 4830-at és nem drágább mint a 4850 512MB, akkor vesd rá magad a 4830-ra, mert jobban jársz. Ha sikerül Sapphire 4830-ban 800SP-t kifogni akkor nyertél még 12%-ot az FPS-ekben![ Szerkesztve ]
-
marcokecelii
csendes tag
helósztok.Vki megmondaná (most vettem észre)hogy mi a különbség az "OC" és a nem "OC"-s videókártyák közt.A nem OC-s azt miért drágább?És melyik az előnyösebb?Löszi
-
lsc
nagyúr
Ha 30-ad van akkor ott az 1 gigás 4830, kis tuninggal hozza a 4850-et alapon /ha szerencséd van többet is, de a sapphire-k szinte mind mennek 700-on/, az meg már sok mindenre elég . Egyébként arra is nagy az esély hogy 800 sp-s az 1 gigás, akik mostanában vettek azoknak szinte mindenkinek az volt a sapphire .
Az élet kegyetlen .
-
Cold5
senior tag
Megvan! Sapphire Radeon HD4830 512MB HDMI
Azért választottam a kisebbet, mert lentebb azt írtad, hogy majdnem túlzás így is a kártya.
Ráadásul most találtam egy tesztet, ahol azt írják, hogy magasabb órajellel jön a HDMI-s változat.http://www.goldfries.com/hardware-reviews/sapphire-hd4830-graphic-card-review/
(azért nem tudok rendesen linkelni, mert tiltva van a gépen)Ráadásul az ára egy vicc.
Emlékszem, régebben mikor vettem videókarit (nem tegnap volt) 9700 Pro majdnem a háromszorosába került!Nagyon köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
Khaal
őstag
válasz szasanyi #29043 üzenetére
Gyárilag passzív azért jó, mert 2D-ben simán elmegy venti nélkül is, csak azért raknék rá egyet, hogy játék alatt se süljön meg a kártya a nyári kánikulában sem.
Nekem egyébként megfelelne olyan kártya is, ami gyárilag le tudja kapcsolni a ventilátorát 2D-ben, de ilyet még csak 9800GT-ben találtam és elég drágán. -
loki22
tag
Sziasztok!
eZ AZ ÖSSZEÁLLÍTÁS??GIGABYTE GA-MA790X-DS4
AMD x4 phenom2 940
PIXMANIA 4890
4gb 1066hos OCZ RAM
Superb 460w
házEz így kb 165 ezer lenne.
Alaplapból tudtok esetleg jobbat(CF-eset) -
gyiku
nagyúr
lsc: mert nem tudok donteni. 4770 1gb kellene, de az addigra nem lesz, passziv giga 4850 1 gb meg 33.6k, vagy a gigas vaporx 34k, de annyi mar nincs ra. nagyon max az a 30k.
[ Szerkesztve ]
hüllő
-
vzsryl
nagyúr
válasz Re-Tech #29044 üzenetére
Szia!
Annak a felbontásnak és hangbeli kritériumnak ez a kártya felel meg legjobban: SAPPHIRE HD4850 1GB DDR3 VAPOR-X PCIE
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
5 ezerrel drágább az 1 gigás, de ha csak 12xx körüli felbontáson játszol akkor nincs rá igazán szükség . Ha van keret a drágábbikra akkor az is jó, abban is van natív hdmi-s . Nem emlékszem passzív 4830-ra.
Mod gyiku : Sapphire 4830 1 gigás válozat .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
gyiku
nagyúr
milyen ati kartyat 30k-ig? es meg a 25%-os afa elott.
most 1440x900, de 1-2 honap mulva 1650x1050. 3.1 ghz az x2.[ Szerkesztve ]
hüllő
-
lsc
nagyúr
Egy sapphire 4830-al járnál a legjobban, az most 22 körül kapható, van hdmi-s változata . A procid nem ártana kicsit tuningolni, de nem tudom milyen a hűtés . Ha marad alapon akkor a két említett felbontásra elég egy 4670 is, mondjuk sapphire , az 18-19 körül kapható, átalakítóval /adnak hozzá/ az is hdmi-s . Ha nem nagy a házad akkor talán a 4670, a 4830 azért termel egy kis meleget .
Az élet kegyetlen .
-
Re-Tech
aktív tag
Sziasztok!
Lerágott csont, tudom, de tippet szeretnék kapni a következő beruházásomhoz.
Jelenleg egy Ati 1950 Pro a szűk keresztmetszet a gépemben, úgy néz ki most meg is engedhetek magamnak egy középkategóriás karit.
1 éven belül szeretnék egy full-HDs monitoron tengődni, így ha a mai játékok elmennének alapbeállításokkal 1920-ban az mindenképpen előny lenne. Elsősorban Atiban gondolkodom, osztottam, szoroztam és 4850 lett a vége. Igen ám, csak melyik?
Íme néhány kritérium, amink szeretném, ha megfelelne az új kari:
- Nagyon kényes vagyok a hangra, egy kellemetlen hangú hűtő nagyon el tudná rontani a napomat. Jelenleg 3 12cm-es forgó ventri van a gépben, 2 házventi és egy a tápban. Proci és videokari passzívon megy, a winyó pedig egy kellemes aluminium koporsóban tengeti napjait.Mivel a mostani karin egy AC S1-es megy, ezt is fel lehetne használni a következő karinál. A kérdés tehát, hogy jobban megéri-e egy alap kártya az S1+turbo modul (mivel passzívan nem menne el, úgy tudom) kombóval, vagy egy gyárilag halkabb hűtéső, mint pl. Vapor-x. Kizárólag hang szempontjából, minél halkabb, annél édesebb az álmom.
-Ahogy nézegetem a teszteket, ebben a kategóriában, főleg HDt figyelembe véve érdemesebb már 1 Gb-os kariban gondolkodni.
-Nem néztem tüzetesen át a piacot, de jó lenne, ha lenne rajta HDMI kimenet is, ki tudja mikor fog az jól jönni.Mond, te kit választanál?
-
szasanyi
félisten
Nem értem a logikát... miért akarsz mindenáron passzív hűtéssel szerelt kártyát, ha úgyis ventilátort raksz rá? Gainward, HIS, MSI, PowerColor mind gyárt jó kártyákat jó (csendes, hőcsöves) hűtéssel gyárilag. Én nem veszek passzív kártyát csak azért, hogy barkácsoljak és vegyek/tegyek rá plusz ventit mert amúgy nem jó. A hűtőcsere meg garancia-vesztés gyanús, azt is kerülném új kártyánál.
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
Cold5
senior tag
42" fullHD LCD tv-n lesz használva.
1366 X 768 ezt gondoltam játékra
1920 X 1080 ezt pedig filmnézés
Keveset játszanék, de akkor azt szeretném a jó lenne.
Játékok: teljesen változatos, talán autóverseny, sportok, ritkán ra-ta-ta-ta-ta
Köszönöm a segítséget!
-
Cold5
senior tag
Szia,
Amikor vettem, azt mondták ez az egyik legjobb márka...
Akkor azt mondod bátran vehetek egy 4850-es kártyát is bele?
Te mit javasolnál ehhez a géphez?
- Gigabyte GA-MA78G-DS3H
- 4X1 GB OCZ Ati Corssfire RAM
- AMD Athlon™ X2 Dual-Core 4850e
- 640GB Samsung F1 és 1TB WD GreenMelyik lenne a legoptimálisabb választás?
4650 v 4670 v 4770 v 4830 v 4850 ?
512 vagy 1GB ?A lényeg, legyen rajta HDMI kimenet!
-
lsc
nagyúr
Az a seasonic sok mindenre elég, a gyártók azért írnak akkor értékeket hogy a gagyi tápok is elvigyék a cuccot . Az adatlapomon szereplő konfig /proci 3,2, videokártya 650/900/ monitorostól hangfalastól evett a konnektorból 200 W körül de inkább alatta . Az a táp akár egy 4870-et is elvinne .
Mod kovacsroli : A seasonic az egyik legjobb márka, ha nem ismered akkor nézz utána és akkor adj tanácsot .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
kovacsroli
senior tag
attól függ ez a táp mekkora teljesítményt ad le, igazából nemtudom, hogy mennyire jó márka amivel most rendelkezel, de szerintem akkor érdemes befektetni egy 400as FSP tápba, ami kiszolgálja és benne van a kellő védelem is. nem is nagy összeg 10k alatt simán megáll és meg is éri a plusz pénzt. szerintem ez a biztos megoldás.
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Előbb már írtam, hogy HTPC-be keresek kártyát. Most kiderült, hogy nem kell low profile kártya, mert elég magas a gép hozzá.
Néztem rengeteg kártyát, de a legnagyobb bajom, hogy ilyen: Seasonic S12II 330W tápom van.
A kártyákat amiket nézek a sapphire oldalán mindenegyikhez az van írva, hogy:
System Requirements:
400 Watt or greater power supply recommended
v.
450 Watt or greater power supply recommendedHa veszek egy ilyen kártyát létezik, hogy el sem indul, mert nincs akkora tápom?
Szerintetek?
Cold5
-
Khaal
őstag
válasz szasanyi #29031 üzenetére
A korábbi Multi-Core verzió referencia órajeles, elvileg ez is az. Passzív 3870-esem volt korábban, ennél kisebb borda volt rajta, minimális légmozgás mellet kb 90 fokig ment fel, de csináltam egy kis szellőt a házamban a megfelelő irányban és nem ment 75 fok fölé. Úgy terveztem, hogy a 4850-est is megfejelem egy ventivel, amikor játszom feltekerem a fordulatszámát, 2D-ben meg kikapcsolom a ventit. A szabályzó potim már megvan hozzá, csak még nem szereltem be a házba, mert eddig nem volt rá szükség.
Olvastam valahol olyan kártyákról, amik 2D-ben teljesen leállítják a ventilátort, de ha jól emlékszem 4850-ből még nem jelent meg ilyen, azért gondoltam gyárilag passzív kártyára. Bár fontolgatom hogy inkább beszerzek egy sima olcsóbb 4850-et (pl Sapphire ed.) és teszek rá egy Accelero S1-et, 2D-ben talán az is elbírná passzívan, játékhoz meg ugyanúgy menne rá a venti.
-
bartucc
addikt
válasz tzsolesz #29032 üzenetére
A kisebb giga-kon ugyanaz a hűtő van, nekem is a 95GT-n az (volt, most egy lga-775ös gyári), meg a 4670-en is pl. Nem szabályozza a fordulatot, fix 12v-ot kap, két kábel van csak a ventihez.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
szasanyi
félisten
Nekem Giga 9600GT Silent volt. Csak egy ventivel volt jó (de úgy nagyon, mivel szép nagy bordázatú a hűtője) mert borzasztóan melegedett! Gyanítom a paszív 4850 is hasonló, vagyis oda is kell + venti. Nem látok órajeleket, de meg kell nézni, mert a HD 4850 1GB, és passzív verzióknál egyes gyártók (pld. PowerColor) csökkentik a referencia órajeleket, ami nyilván valóan teljesítmény csökkenést okoz.
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
Khaal
őstag
Kicsit utánaolvastam a két Gigabyte 4850-esnek és kiderült, hogy a R485MC-1GI verziónak más a csatlakozói, és más a nyákja is. Ez az újabb verzió, de sehol nem írják, hogy ez is Ultra-durable lenne, bár elvileg jobb VRM van rajta mint a R485MC-1GH-n.
Közben viszont rátaláltam egy még újabb passzív 4850-esre: GV-R485SL-1GI
Sajnos még sehol sem kapni, a gigabyte oldalán sincs fenn, csak a linkelt aloldalon található meg. Silent Cell-es 9600GT-t már találtam webshopban, de a 4850 még sehol. -
szasanyi
félisten
Köszönöm a válaszokat! Valszeg XFX GTS250 512MB verzió lesz, mivel az itteni nagykerben ez kereken 30k, viszont a HD 4850 bármely változata drágább.
-
vuk777
aktív tag
Kimerítő HD4870 teszt
hőkamerával...
zajméréssel... -
fagy53
nagyúr
válasz szasanyi #29021 üzenetére
Biztos ez lesz a válasz: Sapphire HD 4850 Vapor-X
Itt a különbség.
Teljesítményfelvétel, ha a villanyszámla is érdekes![ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Üdv mindnekinek!
Egy ideje már csak nagyjából követem a VGA piacot, de most kellene vennem egy VGA-t játékra. Elfogadhatónak tűnik az XFX GTS250 512MB kártyája ~31.000 HUF-ért. Azt is tudom, hogy ez tulajdonképpen egy átnevezett 9800GTX+ meg, hogy van jobb is. A kérdésem az, tudtok-e új, jobb teljesítményű VGA-t 31k-ért? Mondjuk ipon árakat alapul véve... Tuning nem lesz. Nem érdekes, hogy ATI vagy NVIDIA, a lényeg az hogy lehet-e jobb 3D teljesítményhez jutni ilyen áron? A keret 30-31k, ennyiből kell gazdálkodnom.
(Mielőtt megkérdezné vki: nem lesz postaköltsg.)If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
intuicio
aktív tag
sziasztok! Kérdésem a következő:
GIGABYTE GV-N26OC-896H-B GTX260 896MB PCIE vagy 4870 1GB ? max 50k-ig érdekelne.. de inkább nVidia fele huz a szivem -
lipi67
nagyúr
Szia!
Na: Tudod, hisz jól ismersz, s a családi-anyagi körülményeimet is, hogy ha tehetném..-de sajna nem tehetem..
Én se rajongok a az ATI-ért, ezt is tudod, de..a 4850-es jó választás ár/teljesítményben. A 4770 sztem nem jobb, húzva igen, de annak ára van. Xp alatt nem igen szerette, Win7 64bit kellett neki. Ott is bűvészkedni vele,stb.. S a procituningál meg..maradnék a jól bevált oprendszeremnél... Ezért már megéri a 4850-es, mert jöhet vissza a Carlosca. A másik ok. Így amit megspóroltam a 260-as árához képest, azt hozzá tudtam tenni a 8500-ért kapott árhoz és.. csütörtökre itt az új 9400-es!
Mehet a teszt. Előrelátó voltam, ma reggeltől csináltam Vantage teszteket de..8as szorzóvak S alulról indulva, nem az egekig..(333,375,400,425,450, 475,500,525 -ös FSB-n., hogy a 9400-hez mérhessem..-tom 500 már tulzás, de ott meg arra voltam kíváncsi, ad -e még pluszt a VGA -neeem! Alapon olyan mind1 neki már, hogy a proci 8x450-en vagy 525-ön megy, hogy ihaj, S kb ez elmondható már 8x 425-nél is. A tesztek meg: 8x375-ön gyors ramokkal 6687 a gpu-nak (ram alatt a team-eket értettem), 8x450-en csak 960-on lévő Team-eknél meg 6685..
Keresni kell egy valós vga tesztet, mert ez itt el is bukott
Mennem kell, éhes a lányom..Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Zájec
veterán
válasz lipi67 #29015 üzenetére
akkor most mire jutottál , nem értem... " Inkább a pluszt megtartom" ,, akkor megtartod a 4770-t ? és ha azt egyárban lecserélnéd az xfx gts 250-re...? a négyhengeres proci az mindenféleképp kell neked, legyen ami szórakotat
egyébként annyira rossz ez a régi gtx260-m, hogy még tuningban is odarakja magát... nézd csak ezt az eredményt:[link ]
utána meg nézd meg hová lehetne besorolni :: [link] csak nem a 4890 elé ? na most mindjárt jönnek az ati-sok és megköveznek hogy ne a démárkal játszak ez van ez csak "nyers" eröt mér...mod : (#29017) lipi67:: az miért jó ha egy 4770-t lecserélsz egy 4850-re ??
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz MZsoltee #29013 üzenetére
Tudja a fene. WoW-ozik , meg Oblivion, mikor mire kattan rá, de a Wow a nagy szerelem ...
(#29016) D1Rect : Ok, köszi Neked is, az lesz.(4850)
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
Köszi mindenkinek! Ha Zájec barátom nem írta volna az utolsó hsz-t..érteném is. Igaz.. van kb 1 órám és használtat nem szeretnék, meg csötörtök reggelre ide se érne (keresgélni kéne ph-n, meg1ezni,stb.. nV párti vok, de..talán valóban jó lesz az a Törpémnek,s ha kinövi, pár hónaposan garral, papírokkal ITT jobban elmegy.
Zájec: Inkább a pluszt megtartom, s a négyhengeresbe fektetem. Azé' az jobban szórakoztat (procituning), s hátha hamarosan meg tudom venni.( 2 héten belül ,lehet róla szó )
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Zájec
veterán
válasz lipi67 #29007 üzenetére
38-40k -ért kapsz már gtx260-t 192sp-t.... igaz hogy alapórajelen egy kicsit lasabb mint a 216sp-s , de nagyon sok tuningtartalék van a 192sp-be és a nyákfelépitése is jóval erösebb, a tápellátása is.. az a baj a 216sp-nél hogy túl sok spórolást vezettek be az árcsökkentés miatt..[itt a cikk ezzel kapcsolatban].. a hütése nagyon jó a 192sp-nek.... utána a 216sp-nél már azzal is spóroltak....
de 30-k-ért az xfx gts250 is jó vélasztás lehet....
de ha 38-ért veszel egy használt gtx260-t az jobb választás, mégiscsak 1gb ram van benne, és rommá veri a 4850-t.....
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
max 1600x1200 s a fiam, nem én. Nem is az igény..1xüen most viszik jó áron a karit és ha veszek, akkor már legyen normális (ha nem irreális az ára). Nekem..Én egy integrált kütyüvel is ellennék, de ..Jön a nyár, többet játszik majd a fiam a szünetben, valami kell a 4770 helyett.
A 2 kategória között nekem sok a 10-12k, de ha annyival többet tud..
Ha meg nem , az másik kettőnél?(#29008) vzsryl: Akkor 1xübb lett a kérdésem: 32k-ért 4850-es V. vagy 42k s ..valami?
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz lipi67 #29007 üzenetére
30k környékén a HD4850 Vapor-X a legjobb választás, 42-43k-nál meg már nagyon nehéz a kérdés. Ez a GTX260 csak 192SP-s, ami gyengébb a HD4870-nél, viszont a VRAM mérete nagyobb, és ez a tegnap belinkelt link alapján a modern játékokban egyre inkább számít.
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
30k ért 480-es,vagy XFX GTS250, netán sappire 4850-es vapor x 32k, VS Zotac GTX260 42k, vagy XFX 4870 43k ?
Azonos kategóriában melyik jobb kártya, s a 2 kategória árkülönbözetét nézve, melyik éri meg jobban?
Elöre is köszi!
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Félmagas videókártyát szeretnék Ati HD 4XXX szériából. Lehetőleg HD46-tól felfelé. A HD 4550-ről hallottam, de komolyabb kártyát szeretnék. HDMI kimenet legyen rajta.
Van ötletetek?
A gépem (ha fontos):
- Gigabyte GA-MA78G-DS3H
- 4X1 GB OCZ Ati Corssfire RAM
- AMD Athlon™ X2 Dual-Core 4850e(Igen HTPC, de azért tolnék rajta néha egy kis játékot a 42" FullHD TV-n)
Köszi,
Cold5[ Szerkesztve ]