-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negasonic
tag
Sziasztok!
Van egy amd ryzen 5 2600-as procim. Ehhez a processzorhoz mi a legjobb videókártya amivel nincs egyik oldalról sem bottleneck?
Köszönöm!
-
negasonic
tag
Kedves Jokeph!
Köszönöm válaszod, a táp nincs még két hetes sem, bevallom kicsit rizikóztam mikor megrendeltem, de a több pozitív komment meggyőzött hogy próbáljam ki. Egyébként stabilan hozza amit kell neki, eddig. Aztán majd meglátjuk!
Te mit ajánlasz kb 100 ezer forintból? max 120ig mennék el, tovább nem az alaplap+proci+ram kombinációval.
-
negasonic
tag
Sziasztok kispajtások!
A setupom:
amd fx 8350 + hyper 212 evo ( gyári mhz)
alaplapom valami minőségi gigabyte, sajnos nem vagyok otthon így nem tudom a pontos nevét.
asus rog strix rx 470 4gb
16gb ram
600W njoy táp
3x250 ssd sata3Van egy nagy problémám amit a saját döntéshozó képességem már nem old meg.
Van ez a setupom amit szeretnék felújítani, de csak szakaszosan tudom megoldani kerethiány miatt.
A kérdésem pedig az, hogy szerintetek kezdésnek, melyik egységek cseréjével érhetek el kimagasló teljesítményugrást?
Eljutottam két lehetőségig, mindkettőre kb 100ezer forintot szánok elsőkörben. A második kör indulása kérdéses.
1. AM4re váltás, ryzen 5 2600(vagy 2600x) + Gigabyte B450 AORUS ELITE + HyperX Predator Black 16GB (2x8GB) Memória, DDR4, 3200MHz, CL 16, 1.35V
2. Vagy veszek egy baszó kártyát az rx470 helyett a 100ezer forintos kategóriából és hagyom az fx8350et ketyegni, max feltolom az orajelét egy kicsit. (a lap és a hűtő direkt úgy lett választva hogy szórakozhassam vele)
Őszinte megérzésem a dologgal kapcsolatban a második lehetőség lenne. Többször érzékelem azt hogy a processzor hiába régi, rendkívül jól teljesít. Nem játszom új játékokkal, WOW, dota, csgo, gta5 nagyjából.
Kérlek segítsetek nekem eldönteni hogy melyik opcióval kezdjem, illetve van e más alternatív megoldás és a válaszaitokat minden esetben kérlek indokoljátok is meg.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
negasonic
tag
Sziasztok!
A konfigom:
Proci: AMD FX 6300 4.2ghz re húzva
Lap: GIGABYTE GA-970A-DS3P
memória: 12 gb ddr3
Táp: 600w coolermasterMilyen videókártyát válasszak ha az a célom hogy a kártyát 100%-osan kitudja hajtani ez a konfig? Ez a felépítés nem mai csirke, de így OC-val elég ügyesen elketyeg ez a setup. Jelenleg egy asus gtx650ti boost 2gb -os kártyát használok, de úgy érzem ez a szűk keresztmetszete a rendszeremnek.
Játékra használom a gépet, cs go, dota 2, wow, fortnite, illetve az új videokártyával megnézném az apex legendset is hogy mennyire tudja vállalható fpsen elvinni ez a konfig.A segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Asus Tuf 3080ti 12gb
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest