-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az AMD FX 8120-am mellé milyen videókártyát lenne érdemes vennem? Nem muszáj a legszebbnek, legokosabbnak lennie, a best buyra törekszem. Jelenleg HD 6850-em van. Játékra lesz FullHD-ban, táp 550W minőségi. Leginkább 55-70 ezres árkategóriában gondolkozom, használt vagy új tökmindegy csak gari legyen rá.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszi, inkább AMD-t preferálnék a Mantle miatt. R280X már túlzás lenne amúgy? Inkább szánok rá plusz pénzt, csak menjek biztosra.
-
törölt tag
Amúgy tegnap néztem és mégsem lesz elég a tápom, úgyhogy van egy kicsi időm gondolkodni az új kártyán. Érdemes megvárni most a következő generációs R9 3xxx kártyákat és az nVidia társaikat?
-
törölt tag
-
törölt tag
AMD FX 8120 proci mellé milyen videókártyát ajánlotok amit még ki tudna hajtani?
-
törölt tag
Uj asztali gepet epitek, ugyhogy ehhez kernek segitseget videokartya vasarlasban. 1080p-ben jatszom, de sok mindennel foglalkozok, igy valoszinu, hogy a videokartya deep learninghez vagy password crackinghez is lesz hasznalva. A CUDA support miatt mindenkeppen nvidia kartyaban gondolkoznek, plusz a ray tracing miatt a szivem leginkabb az RTX szeria fele huz, de nem tudom erdemes-e ilyet venni meg, foleg 1080p melle. Uj vagy hasznalt mindegy, budget teteje 130k korul van erre, de ha a best buy efolott van akkor hajlando vagyok meg hozzarakni.
CPU: Ryzen 3600
Tap: Bitfenix Formula 550W
Haz: Thermaltake Core V21
Monitor: Freesync 1080p -
törölt tag
válasz Speed® #123337 üzenetére
Ha az RTX nem hasznalhato rendesen ebben a kategoriaban, akkor egyaltalan nem ragaszkodom hozza. Eddig valamilyen RTX 2060 Super-el szemezgettem, de ha az RTX nem jo, akkor lehet valami mas is. A CUDA sem letszukseg, most utananeztem es a Tensorflow mar tamogatja az AMD kartyakat plusz a hashcat kiszedte a CUDA tamogatast, szoval megse kizarolagos az nvidiahoz sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest