- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #55196 üzenetére
55k -ért asus r9 280 dct2-t kapsz,ott is van előrelépés 3gb ram/384 bit
időtállóbbnekem msi r9 270x hawk van de mivel ez húzott 270x én nem váltanék 280-ra
290-est meg lassan 80k-ért lehet venni újjat,csak ugye az már kéri a tápot rendesenvagy 280 vagy 290 sztem,ezek érik meg ár/érték arányban
-
tothjozsi96
addikt
válasz
juve600 #55192 üzenetére
Kérdés hogyha eladom kapok érte 40k-t nekem megéri-e az új ára azt a 70k-t.
Oké, használtan mondjuk 60.
Kérdéses az új játékok gépigénye.
De viszont, ahogy nézem játékokba kb. +10fps-ek vannak, lehet több értelme volna ha várnék még.
Persze közben csökken az értéke ...Nem igazán tudom hogy van-e értelme.
Mert R9 290(X)-et nem igazán szeretnék, mert tápot is kéne cserélni akkor már.
Szerintem így se gyenge a konfigurációm de kérdéses ez a dolog.
Én nem OC-zok meg ilyesmi, szóval.Nem hiszem hogy sokkal tovább tartana ki a 280x, bár lehet.
De nagyobb a fogyasztása + sokkal több rosszat hallok róla mint a 270X-ről. -
válasz
tothjozsi96 #55191 üzenetére
3 évre előre nem tudsz karit venni, SzVSz még a 290x is határeset. Amúgy komoly előrelépés kb a 290/x lenne neked, sok értelme nincs minden egyes lépcsőfokot megvenni.
-
xLt`
tag
válasz
Balathruin #55182 üzenetére
Igen és elfelejtettem, hogy max 21 centis VGA jó.
Kis htpc-t csinálnék. Net, HD filmek, régebbi játékok. -
juve600
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #55191 üzenetére
most elég a 270X de 3 év mulva ki tudja mi lessz a gépigénye a játékoknak
280X erősebb,tovább elég lenne -
tothjozsi96
addikt
Szerintetek van értelme váltanom 270X-ről 280X-re?
Igazából nem szeretnék újítani a gépemen már semmit, az adatlapom megtalálható, de I5 3570K + 8GB RAM + 270X a fő, igazából a gép nem játékra van, de arra is használom.Az lenne a lényeges kérdés hogyha én Full HD felbontásban szeretnék játszani, és legalább még 3 évig szeretném használni ezt a kártyát legalább High beállításokon, akkor az kivitelezhető?
Elég érdekes a játék felhozatal, természetesen a legnagyobb játékokra gondolok, AC, Far Cry, BattlefieldSzóval kérdésem az hogy ez így kibír-e még 3 évet?
Vagy cseréljek 280X-re, és az kibír annyit? -
VincentVG
senior tag
egy egészen konkrét kérdés:
létezik ma olyan graf kártya (vagy sli, akármi)
amivel az
assassins creed 4 full grafikán (minten ultra/max)
1080 / fix 60 fps el tud futni?(komolyan kérdezem, előre is köszi)
-
Shamy
tag
Nézegetem a kártyákat G3220 mellé (később lehet lesz i3/i5, ha szükség lesz rá valahol), használt piac elég érdekes.
Eddig AMD kártyáim voltak, 7870 is volt már( de eladtam, akkor nem használtam ki az erejét), viszont most a 750-es Maxwell jön be.
Ugyanakkor a teljesítmény/ár arány alapján amd messze jobb. 7870-et lehet kapni 750ti árban, és a 750-esek is bőven a 7790-ek felett futnak árban, tesztek alapján viszont amd mindenhol tempóelőnyben van.Ami miatt mégis geforce felé hajlok, több helyen olvastam, hogy az AMD kártyák hiába jobbak nyers erőben, nem olyan a játékélmény, mint gf-en, mert mikrolagg van, nem folyamatos a kép, hiába nagyobb az fps.
Van esetleg valakinek tapasztalata, és látott már egymás mellett Maxwellt és AMD-t?
Nem vagyok fps huszár, ha valami elfogadható fps-el megy, és nem laggol, az már bőven jó, de nekem ne laggoljon, meg akadjon meg néha.... -
válasz
vinpilu #55180 üzenetére
#0: Az NV referencia jó választás lehet, ha a zaj nem zavar. Refkariból kb mind1, melyiket veszed, mert uazokat az alkatrészeket használják.
Én nyugodt szívvel csak a gigát tudom ajánlani. Az EVGA legtöbb ACX terméke referencianyákos, ráadásul spóroltak a hűtésen (esetleg a Classified verziót érdemes lesz megvárni), az MSI-nek szintén nem egy nagy szám a VRM-hűtése.
Hogy konkrétan miről beszélek, így néz ki a giga 970 wf3 hűtése:
A Palitról ezt a tesztet találtam - játékban ugyan 80 fok alatt marad a VRM, de tartok tőle, h egy furmark szintű terhelés bőven 120 fok fölé vinné, ugyanúgy, ahogy a Strix-et.
-
Tucsok04
csendes tag
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy milyen videókártyát ajánlanátok nekem ebbe a configba:
Proci: i5 4570
Alaplap: Gigabyte z87x-ud3h
Ram: Kingstone 8Gb 1600mhz
Amiket nézegettem az r9 280, r9 285, r9 280x
Amit nem értettem, hogy ez miért olcsóbb ennél (látom az órajel különbséget de ennyit számít? ) vagy a többi gyártóénál.Előre is köszönöm a segítséget.
-
xLt`
tag
Sziasztok!
Melyik vga most a best-buy 15k-ig bezárólag?
AMD Athlon 5350-al lenne meghajtva. Van-e értelme mellé dobni? -
válasz
Mans20 #55162 üzenetére
Csak, hogy bonyolítsam a helyzetet, nézelődtem kicsit és találtam egy gtx 750-et a közelben. Ha jól tudom, erről van szó, emag garanciás 2017-ig. Akkor szerintetek gtx750 26-ért,gtx 650 ti oc 25-ért, vagy r7 250x 22-ért?
Köszi!
-
-
Sziasztok!
GTX970-es modellek közül melyiket ajánljátok? Milyen oldalt vagy összehasonlítást volna érdemes átolvasnom?
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz
Diablo-Santo #55174 üzenetére
Jó az, mondjuk a 2 ventilátoros hűtés sok sok rá szvsz.
-
válasz
bandi0000 #55168 üzenetére
A strix a legrosszabb hűtésű 970-es (megsüti a VRM-eket), ráadásul sovány a power limitje.
Ha már 970, akkor WF3 a gigabyte-tól.
Amúgy - hogy kicsit hazabeszéljek - az aprón jóval 110 alatt kapni 290/x-et, én is olcsóbban adom
. És nem mind kivéreztetett bányászkari ám.
-
Diablo-Santo
csendes tag
válasz
J.Hetfield #55159 üzenetére
Kösz a HELP-et , Am a Gainward GTX 750 TI 2GD5 golden-t már lezsíroztam
-
bandi0000
nagyúr
válasz
fenergie84 #55171 üzenetére
ez az amire nem tudok válaszolni, egyrészt nem tudom húzni nincs hűtőm még
Másrészt 1366*768 tuti limites vagyok mert csomószor mentek 100 on a magok, viszont FullHD-ba ha jól emlékszek akkor nem de volt hogy 80-90 körül ment a proci és lehet hogy néha néha pont emiatt esik be az FPS ma elég rondán beesett 1-2 robbanásnál single-ben 40 fps-re nem is próbálgatom egyenlőre mert megy vissza a kártya, vagyis kicseréltetem
De szerintem 4,4-4,5 elég neki bár ahogy jön az új széria váltok 4/8 szálasra
-
bandi0000
nagyúr
válasz
fenergie84 #55169 üzenetére
jelenleg nincs, ez az új nv széria de én így is úgy is ezt venném, mondjuk vettem is...
-
bandi0000
nagyúr
válasz
fenergie84 #55166 üzenetére
igazából vagy veszel 290X-et 110 ért vagy veszel Asus strix 970-et ugyan ennyiért erősebb és kevesebbet fogyaszt korszerűbb, vagy vársz jövőre, és megjelenik a 3XX széria AMD-ből
-
haypro
senior tag
válasz
fenergie84 #55166 üzenetére
Akkor Asus Strix GTX 970.
-
fenergie84
addikt
válasz
bandi0000 #55165 üzenetére
Igazad van, ezen infók lemaradtak
Felbontás 1920*1080,
A keretbe belefér akár a 110e is,
Játékra, ArchiCAD-re, multimédiára, netre kellene (azt tudom, hogy az első kettőre kell az erős gép).
Azért írtam, hogy Asus kártyát szeretnék, mert azzal szimpatizálok. Valamint inkább AMD kártya, mint Nvidia, de kiestem a gyakorlatból, szóval nem tudom, hogy melyiket éri megvenni, valamit, hogy pontosan milyen lap+proci kell alá.
Egy a lényeg, hogy egy pár évig ne kelljen hozzányúlnom azért, hogy menjenek az újabb játékok. -
bandi0000
nagyúr
válasz
fenergie84 #55164 üzenetére
de mit ajánljunk? Keret? Felhasználási cél? Monitor felbontás?
4670K-hoz vettem most gtx 970-et 110k ha ennyit akarsz költeni akkor meg kell rángatni a procit mert alapon BF4 multihoz nem nagyon elég
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Le akarom cserélni a jelenlegi gépem belét (lásd adatlapomon).
A következő két felálláshoz kellene valami vga ajánlás:
1. Asus Z97 Mark 2 + 4690K,
2. Asus H97-PRO Gamer + 4690,Jelenleg Asus 7870-em van, és valami Asus kártya kellene.
Előre is köszönöm a válaszaitokat
-
válasz
johnny82 #54673 üzenetére
Hali!
Még mindig nem vettem meg a kártyát, de most találtam egy GTX 650 ti oc-t. Szerintetek melyik inkább? Ez, vagy egy r7 250X 1GB?
Köszi!
-
thagan
csendes tag
válasz
Balathruin #55155 üzenetére
Egyedül amin gondolkodom többet a zajon kívül, az az ár volt, és mivel pont most lesz aktuális talán a karácsony miatt, így érdekes téma is. Mivel azonban nem hiszem, hogy jobb kártya kerülne a 70-80e közötti árkategóriába, ill. drasztikusan esne a 280x ára, így remélem nem járnék nagyon rosszul, ha most megvenném.. mindenesetre köszi a segítséget : )
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz
Diablo-Santo #55158 üzenetére
Az r7 260x egy régebbi ati kártyának az agyonhúzott változata(7790?), sok a hibás darab. Olvass bele a topikjába. 750ti-ből asus/msi vennék.
-
Diablo-Santo
csendes tag
válasz
J.Hetfield #55157 üzenetére
Miért mi a tikk-je az r7 260x nek és ha 750Ti akkor azon belül ez a gainward-os verzió jó..?
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz
Diablo-Santo #55153 üzenetére
Az r7 260x-re sokat panaszkodnak, inkább a 750ti-t vedd.
-
válasz
Diablo-Santo #55153 üzenetére
Mikorra tervezed pontosan a VGA vásárlást és mennyi pénzért?
-
thagan
csendes tag
Hali, egy VGA frissítésre szántam rá magam, viszont nehéz dönteni, mivel egy radeon 280x-et néztem ki, pontosabban egy SAPPHIRE ATI RADEON PCX R9 280X 3GB DDR5 OC HDMI TRI-X 72.000e FT-ért, viszont.... többen írták, hogy nem feltétlen jó választás a 280x, de a tesztek alapján nem világos az ok, hiszen többnyire pozitív dolgokat olvastam.
Szempont lenne számomra az is, hogy ne visítson a kártya, mert borzasztó idegesítő mikor "süvít" terhelés alatt, a 3 venti miatt viszont tartok ettől egy kicsit..
Esetleg valami más alternatíva, max 80.000 FT-ig lenne szerintetek?! -
Diablo-Santo
csendes tag
Szevasztok
a Gainward GTX 750 TI 2GD5 Golden Sample ,erősebb és megér 5Epluszt a MSI Radeon R7 260X 2GD5 OC képest..??
-
válasz
Medocsabi #55148 üzenetére
Csak ne legyen sok (=soksoksok) az egység
-
MylkA80
csendes tag
válasz
_-ORANGE-_ #55145 üzenetére
Tulajdonképpen egyébként ez egy Xeon proci, lábforditóval... ebben is van annyi tartalék szerinted, mint a normál Quad9770-ben? Annyi a különbség, hogy ebben 12MB cache van, a Quadban meg csak 6, de amúgy mindenben egyezik az asztalival.
-
válasz
Superhun #55141 üzenetére
Nem tudom, mennyit eszik egy ilyen proci húzva, de alapon az 530-as tápnak bőven ki kéne szolgálnia a 270-et, ahogy a procinak is (BF4 és Starcraft2 multit leszámítva). A QX9770 elég kései core 2, alapon 3.2GHz-en fut. Azért némi húzással (3.8-4GHz?) kétlem, hogy ne hozna annyit a konyhára, mint egy alapon járó i5.
-
MylkA80
csendes tag
válasz
_-ORANGE-_ #55142 üzenetére
Értem.
Én is ezért döntöttem az R9 mellett, mert a 7850, 7870esek is ennyiért vannak a piacon használtan.
Esetleges platformváltásnál legalább a vga-t át tudom tenni az új gépbe.Nekem szerintem meg fog felelni a medium, vagy high beállitás is fullhd-ben, mivel most egy 4850es van a gépben, ami csak dx10es...ergo a crysis3 és a BF4 is felejtős most.
Megkérdezem a táp topicban, hogy vinné-e. De péntek este kiderül úgyis (akkor ütjük nyélba az adásvételt).
Köszönöm szépen a segitségeteket!
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
MylkA80 #55140 üzenetére
Mindenképpen tuningold, ezek a procik jól tuningolhatók. Lehet, ha meghúzod 3,6-3,8 közé kihajtja a karit. Hosszútávon jobb az R9, sztem vedd azt. Nem lesz meg a FHD, de med, high-on elég. (egyébként a maga idejében a procid csúcsmodell volt, nagyon bika, csak szegény már elavult, a mai i kategóriához képest)
-
MylkA80
csendes tag
válasz
_-ORANGE-_ #55139 üzenetére
Köszi a gyors választ, kissé elkeseredtem...
Ha kicsit feljebbhúzom a procit?Én is a 7850esek között nézelődtem, de ugyanennyiért vesztegetik használtan, mint ezt az R9270-est, igy jobb választásnak tűnt.
Miért sok ide a fullHD?
-
MylkA80
csendes tag
Sziasztok!
Feltámaszottam az asztali gépemet, kitört megint a játékláz.
Asus P5k pro alaplap
Intel Core 2 Quad QX9770 (Intel Xeon 5460 lábforditóval)
2x2GB Kingston Hyperx 1066 memória párban
1TB Samsung vinyó, G5, G15, stb, stb...
Samsung T24D391 FullHD monitor
Thermaltake Smart SE 530as tápSzeretnék venni egy VGA-t, ami még passzol ehhez a konfighoz.
Jutányosan tudok most hozzájutni egy Gigabyte R9 270 2GB-os kártáyhoz, 35k-ért.
(GV-R927OC-2GD)
[link]FullHD-ban szeretnék játszani olyanokkal mint Crysis3, BF3, BF4, stb.
Mennyire lenne CPU limites a történet? Illetve ehhez a CPU-hoz milyen videokari passzol(na)?
Vagy ehhez a kártyához milyen procit kellene társitanom, hogy kiegyensúlyozott legyen a teljesitmény?
Ez a táp elbirja a kártyát?Netán váltsak Core i Platformra DDR3-al? (szivesen elkerülném az alaplap, proci, memóriacserét, ha lehet).
Köszönöm a tanácsokat!
-
kiskakas
senior tag
válasz
KAMELOT #55134 üzenetére
koszonom!
kozben meg is válaszolva magamnak, működik a dolog:
"
https://www.youtube.com/watch?v=RfMDCHONWZ0
2 x eyefinity groups on a single computer
" -
KAMELOT
titán
válasz
kiskakas #55132 üzenetére
Itt kérdezd meg ezt a 2 kártya több monitort!
-
juve600
nagyúr
válasz
543g45gfdgfd #55131 üzenetére
gtx 750 inkább
-
543g45gfdgfd
csendes tag
Üdv VGA guruk!
Olvasgattam miket írtok, eleinte kezdtem kicsit képbe kerülni, a végére megint ott jártam ahol a part szakad.
2009-ben vettem egy konfigot videó gyártásra meg mint munkaeszköz.1. Gigabyte GA-EX58-UD5 alaplap
2. Intel Core i7 2,66GHz 8MB dobozos Socket 1366 i7-920 ,
3. 12GB 1600MHz DDR3 RAM Corsair
4. Gigabyte N26OC-896H-B GTX260 896MB DDR3 PCIExpress
5. Enermax Chakra ECA-3050BS táp nélküli fekete ház
6. Corsair PSU-620HX 620W moduláris tápegységEhhez keresek új VGA-t, mert lehet vélhetően csak szoftver/driver baj (vagy újra kéne húzni 5 év után a Win-t
), de a projektor miatt fél éve elkezdte azt hogy a gép indulásakor a monitor kikapcsol, no signal-villogás. Néha a monitor áramtalanítása megoldotta. Ha kihúztam a projektort és úgy indult a gép, néha akkor is bajos volt. Új VGA kábel sem oldotta meg. 1 hete kb 3. újraindítás után sem kapcsolt be a monitor, csak a gombja villogott (6éves Belinea) eldurrant az agyam és vettem egy új LG monitort. 4napig király volt, most az is elkezdte.
Így majdnem vettem egy 7500Ft os passzív VGA kártyát, mert hogy 1-2 éve már tkp nem játszok vele (max a Heroes III-al de az meg egy turmixgépen is megy).
Ugyanakkor az új FarCry-t azért csak kipróbálnám majd téli szabadság alatt, annak meg kell egy jobb vga.
A kérdésem hogy az r7 260x -re írtátok hogy sok a baj velük, de mik ezek? Mert 30körül áldoznék rá max, ennyiért meg tkp ez a legjobb, nem?
A 4. pontban lévő kártyám pár sörért még el lehet cserélni?
köszi -
426os
őstag
válasz
_-ORANGE-_ #55126 üzenetére
Most a környéken kb 1 árban látok csak 8800 vagy 9600gt-t. 8600-ból meg leginkább csak 256Mb-osokat látok párat, de alig olcsóbban. Gondolom nem sokat számít, hogy 256 vagy 512MB-os (elsődleges szempont persze, hogy ddr3-mas legyen), de az utóbbi felé hajlok inkább.
9600gt-nek (512MB, DDR3, 256bit) mekkora lehet kb a teljesítménycsökkenése? Rosszabbul járok, ha ugyanazért az árért azt veszek, mint inkább egy 256-os 8600 vagy 8800gt-t? -
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
_-ORANGE-_ #55126 üzenetére
Bocs, csak lejárt a szerk. idő. Itt egy NEM memhibás 8800GT
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
Batistuta7 #55127 üzenetére
Vagy R9 270/270X (hd 7870), vagy GTX660 vagy 750Ti. Ami szimpatikus.
-
Batistuta7
tag
sziasztok
jelenlegi konfigom:
phenom x955
GA-MA770-UD3
5gb memória
asus 6850Abban kérnék segítséget hogy milyen videókártyát vegyek? Nvidia vagy ati mindegy. A lényeg hogy minél kevesebbet fogyasszon. Fő szempont, játékok. A jövőben i5-ös rendszerre akarok majd váltani ,és oda vinni akarom majd a kártyát. Persze nem akarok csúcskártyát, használtan 30-40k a határ.
-
426os
őstag
Sziasztok!
Egy Asus p5gz-mx lapba, amiben pci-e 2.0 x16 (viszont csak max 4x módban működik) csati van nVidia fronton melyik az a vga kártya, ami még maximálisan kihajtható és nem limitálja a sávszélesség? Nem tuningra gondolok, csak nem szeretnék feleslegesen erős kártyát venni, ha úgysem lehet kihasználni a lapban.
Jelenleg a gépben egy 2.8-as vagy 3.0-ás Celeron proci van, de lehet, hogy a későbbiekben cserélve lesz egy jobb darabra, így az nem szempont, ha esetleg a proci nem tudja kihajtani. Én egy 9600gt-re, esetleg 8800gt-re gondoltam. Vagy a sávszélesség miatt felesleges és elég valami gyengébb darab is? Ha igen, mi?
Ismerősnek lesz, max 5k a keret, régebbi játékokhoz kellene.
Köszi előre is! -
Noumena
tag
Van egy AMD A10 5800K procim integrált 7660D video chip-el.
Eddig jó szolgálatot tett, de most szeretnék venni mellé egy rendes VGA-t.
Az lenne a kérdésem, hogy működjön a dual graphics funkció bármilyen AMD kártyát tehetek mellé vagy csak a 7es sorozattal fog működni? Előre is köszönöm a válaszokat. -
KAMELOT
titán
válasz
kiskakas #55116 üzenetére
ASUS 7970 DCII
4x DP és 2x DVI...Nekem ugyan ilyen van a gépemben!GIGABYTE N980G1 GAMING-4GD
3xDP, 1x HDMi, 1xDVI -
válasz
Ditoo0225 #55114 üzenetére
Ahogy a kolléga is írta, ez így van
privi ment
. A 290(x) meg - hogy hazabeszéljek - tényleg nagyon erős kari, megkockáztatom, hogy elvinné a BF4-et 4k-n.
#55116: Matrox termékek között nézelődj. "Civil" karit, aminek 6 kimenete van nem ismerek, max splitterrel lehet megoldani - ami nem tudom, mennyire életképes.
-
kiskakas
senior tag
Sziasztok,
Tudnátok tippeket adni 6 kimenetes vga-ra? Egy célgépbe kellene, a teljesítmény másodlagos, de 6 kimenetet kell meghajtania folyamatosan. Jelenleg egy Powercolor 7870 eyefinity 6 kártya működik, ez már nem kapható, illetve 6 portos 7870-esek sem nagyon, árban olyan 100e ft lenne a plafon.
köszönöm!
-
válasz
tothjozsi96 #55112 üzenetére
20-30%-os extra teljesítményért SzVSz még az időt se érdemes pocsékolni tesztolvasásra, ha annyira durva gépet igényel az AC, akkor ez nem fog megmenteni, max 10 helyett 15fps-ed lesz...
Én személyszerint olyan 2es szorzónál szoktam elgondolkodni a váltáson...
-
válasz
tothjozsi96 #55099 üzenetére
"Mind a kettő oldal játszik, de inkább az Nvidia."
Ezesetben ő egy jelölt, ami konkrét előrelépést képvisel
(GTX 970, a legerősebb tápellátással és a legjobb hűtéssel - ha a vizet nem számoljuk).
-
haypro
senior tag
válasz
tothjozsi96 #55107 üzenetére
Az már csalás, az 2 GPU-s kártya...
Nem csak a magas FPS-től függ, hogy jól fut-e az adott játék... -
haypro
senior tag
válasz
tothjozsi96 #55103 üzenetére
Hol számít, hogy hány bites?
A GTX 980 is 256 bites, és jelenleg a legerősebb 1 GPU-s VGA a világon, erősebb az 512 bites R9 290X-nél is...
Ha főleg Unity-re veszed, akkor NVIDIA kártyát vegyél.Hunork
Már hónapok óta rendelik elő az emberek a Unityt, a sok helyen már el is fogyott. Nem két héttel a megjelenés előtt szoktak előrendelni...dunc
Tökéletes párosítás, teljesen kihajtja. -
dunc
nagyúr
Üdv, egy ilyen INTEL I3-4330 CORE I3 3.5 GHZ X2 LGA1150 , hogy viszonyulna egy 750TI hez? Illetve 660GTX hez elég lehet?
-
Hunork
veterán
válasz
tothjozsi96 #55103 üzenetére
Majd lejjebb veszi az arcot a Ubisoft, mikor nem jönnek az előrendelések...
-
tothjozsi96
addikt
válasz
haypro #55101 üzenetére
Én is ezen a GTX 770 kombón gondolkodom, de drágák már nagyon ezek a kártyák sajnos.
A legjobb választás meg a 780 volna a 384bit miatt, de már túl drága a pénztárcának.
Csak ez a bajom hogy 256bit a 770 is, lehet hogy szépen oda ver az R9 270X-emnek de akkor is 256 bit.
Lehet árban jobban járnék egy 280X-el talán ...
De akkor is inkább 290 kéne.
Ájj
Köszi!
Csak az a baj hogy nagyon zavar az AC Unity gépigénye. -
haypro
senior tag
válasz
tothjozsi96 #55099 üzenetére
GTX 680/770/780/970/780 Ti/980
vagy
R9 280X (7970)/R9 290/R9 290XA GTX 760/R9 280 (7950) váltást is bőven megéreznéd, de ha már váltasz akkor ne a lehető legkisebbet lépj előre..
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Gigabyte RTX 3060 Ti GAMING OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- MSI GeForce GTX 1080Ti 11GB GDDRX GTX1080Ti GAMING X TRIO
- GIGABYTE GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 (GV-N166TGAMING OC-6GD) Videokártya
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest