-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz vinpilu #106836 üzenetére
Ja pontosan....az az jó xar áron. Én tuti nem vennék semmiféle graf kártyát boltból. Inkább kivárom azt a pár hónapot és veszek VOLTA-t jobb áron. NV oldalon normál árakon lesznek, de úgyis hamarosan véget ér a bányászmánia, aztán esni fog az ár a használt piacon. Én biztos megvártam volna azt. Haverom bányászik és már most érzi, hogy már nem az mint az előző hónapban.
(#106837) Grave444: Én meg 1,5 éve a megjelnést követően rá 4 hónapra vettem 145k a 1080FE-t 33 hó garival.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KRoy19
őstag
válasz vinpilu #96719 üzenetére
Szia,
Jó a kártya amit kinéztél. Ez az MSi az egyik legjobb hűtéssel rendelkező kártya.
Ezen a felbontáson mehet e mellé a rendszer mellé nyugodtan.
Esetleg ha 144hz-es a monitorod és magas fps a cél multiban akkor itt ott hagyni fog a kártyában a jelenlegi cpud.Ha csak 60hz/60fps singleplayer a cél, akkor nem lesz semmi problem.
Tápodnak is elégnek kell lennie.
Esetleg én még egy 8gb memóriát dobnék a rendszerbe.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz vinpilu #55180 üzenetére
#0: Az NV referencia jó választás lehet, ha a zaj nem zavar. Refkariból kb mind1, melyiket veszed, mert uazokat az alkatrészeket használják.
Én nyugodt szívvel csak a gigát tudom ajánlani. Az EVGA legtöbb ACX terméke referencianyákos, ráadásul spóroltak a hűtésen (esetleg a Classified verziót érdemes lesz megvárni), az MSI-nek szintén nem egy nagy szám a VRM-hűtése.
Hogy konkrétan miről beszélek, így néz ki a giga 970 wf3 hűtése:
A Palitról ezt a tesztet találtam - játékban ugyan 80 fok alatt marad a VRM, de tartok tőle, h egy furmark szintű terhelés bőven 120 fok fölé vinné, ugyanúgy, ahogy a Strix-et.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
válasz vinpilu #54379 üzenetére
Ezek alapján határozottan Nvidia barát a játék.
Hogy az új játéknak mennyi krafft kell majd valójában, az lutri - főleg, hogy DX11-es lesz (a w2 DX9-es volt). Szeretné a srác a 0. perctől nyomni a játékot, vagy esetleg van 1 hét türelme kivárni az első teszteket? Nincs kizárva, hogy szükség lesz egy masszív karira (gtx 970).
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest