-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drr
őstag
válasz
TechN7ne #20642 üzenetére
És megéri a plusz pénzt? Az eredeti tervemhez képest kb 12%--kal kerül többe. De mennyivel gyorsabb? Időtállóbb is?
-
-
Alpachino
veterán
Igen ez így természetes..... vagy is annyival gyorsabb legyen, mint amennyivel drágább
30K-ért pl. egy 7770 lóg ki a sorból
A 7790 és a GTX650 TI ár/teljesítmény arány teljesen rendben van.
TechN7ne .
De nagyon hasonlít, mondhatnám "csak" a hőcsövek hiányoznak belőle
De teljesen rendben van az ASUS-nak ezen hűtése ( legalaább is a GTX650TI-n biztosan) mivel a DC2-es-hez képest semmivel sem mértem rosszab eredményeket, és ugyan úgy szinte hangtalan
Tehát bátran ajánlható.
-
tixem
addikt
válasz
BomiBoogie #20432 üzenetére
tudom csöppet későn írok
de nem kell apróra menni, hogy 45 körül 2 gigás újat kapjon [link]
-
marinea2
addikt
válasz
TechN7ne #20622 üzenetére
Szia!
Nos megjött a 7870XT, de már el is adtam.
Sokkal hangosabb mint a 660-as, és többet is fogyaszt.
De ami számomra a legmeglepőbb, a 660-as egyszerűen szebben jeleníti meg a játékokat.
Így hát gondoltam egyet széttörtem a malacperselyt, és rendeltem egy ilyet:[link]
Egy picit többe kerül mint a 7870XT, de eladáskor csak a Crysis3-at adtam a kártyához.
A többit eladom + a 660Ti-hez is adnak egy Metro-t, így azért nem olyan sokat kell pluszba rátennem.Ehez mit szólsz? Már bemásoltam egyszer, de nem reagálta le senki...
-
drr
őstag
Köszi a választ!
Forintba átszámolva a legolcsóbb kb. 24333, a legdrágább pedig 27083-ba jön ki... (Ukrajnában)
EZ egy kicsit még a DirectCU-tól is drágább, kérdés, megéri-e az árát? Igaz, már az ASUS is drága nekem, bármennyire kicsinek látszik a különbség... (A havi fizum kb. 45%-a)
-
syberia
veterán
VTX 7870 XT 53-ért mennyire jó vétel?
-
drr
őstag
Sziasztok!
Hamarosan új konfigot veszek, VGA-ból a HD7770-re esett a választás, erre telik... Felsorolnék párat, amelyeket meg tudok rendelni (ár szerint növekedve raktam sorba a linkeket):
1
2
3
4
5
6Az utolsó kettőre 36 hónap a gari. Az első és az utolsó között árban kb 10% a különbség. Amint mondtam szűkös a keret, de szeretném ha csendes és megbízható lenne...
Várom a javaslatokat! -
Peddy789
őstag
aztamindenitt!!44négy! a 660ti -nek hogy hogy ekkorát esett az ára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- 3 hónapos Sapphire Pulse AMD Radeon Rx 7900 XTX 24 GB, 33 hó garanciával!!
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- Gigabyte RTX 4060 EAGLE OC 8G 34hónap Alza garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest