-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
veterán
válasz *Tata* #170254 üzenetére
Az alábbi reddit bejegyzés szerint nem éri meg a különbséget megfizetni a két kártya között, tehát érdemesebb az olcsóbbat venni. Gyanítom azért kérdeztél rá a Pulse-ra, mert azt kedvezőbb áron látod valahol.
Szerk.: nekem is Sapphire Pulse kártyám van, csak régebbi, 5700 XT. Jó a hűtése, ahhoz képest, hogy az 5700 XT egy kazán, viszont a gyári thermal padeket érdemes volt rajta cserélni, mert a VRAM-ok 90-95 fokra is felmentek néha.
6800-ról nem tudok nyilatkozni, mert még csak képen láttam.[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
veterán
válasz *Tata* #170252 üzenetére
Elvileg sima 6800-ból:
Sapphire Nitro+
PowerColor Red Dragon
PowerColor Red Devil
Asus ROG Strix.[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
lo_jo
senior tag
válasz *Tata* #169230 üzenetére
Az én monitorom is freesync only, még a nem hivatalos, redditen gyűjtött táblázatban sem találtam meg, de működött már a 1060-nal is a gsync. Kapcsold be a monitoron a freesyncet és nézd meg az nv control panelben (manage 3d settings-ben monitor technology és set up g-sync beállítások), hogy be tudod-e kapcsolni a gsyncet. Ja és persze DP kábellel, átalakító nélkül.
Közben akkor ki is derült, hogy nincs DP a monitoron, úgyhogy tárgytalan.
[ Szerkesztve ]
-
Ferke77
aktív tag
válasz *Tata* #169230 üzenetére
A freesync-nek az 1660Ti-al is mennie kell. Vagy nálad van valami gond amiért cserélni akarod a kártyát?
Most nézem, hogy a monitoron nincs DisplayPort, ami pedig kellene. Akkor marad 5600XT, 6600, mert ezek már néha kifoghatóak 1660Ti árban és erőben sokkal jobbak. Régi polaris-t (RX 580) én nem ajánlanék, mert valamivel gyengébb és többet fogyaszt.
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
-
-
R3nts
senior tag
válasz *Tata* #35368 üzenetére
Köszönöm!És szakmailag mit gondolsz?Elmegy a meglévő konfigomban ez a kártya??Már régebben itt kértem tanácsot....sokan a HD7770-est mondták,hogy az még jó lesz a gépembe....és nekem pont erre a fajtájára esett a választás....nem kicsi neki a CPU-m....? Remélem minden megy majd rendesen...
ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128
-
TechN7ne
nagyúr
válasz *Tata* #35364 üzenetére
Nem mind1 milyen MSI pl.mert felső kategóriás kártyákra odafigyelnek ők is,és pont egy 760-on nem fogod kiszúrni mert rá oda van figyelve. De pl. amit marcusa használt,az egy ventis MSI 660,az már egy olcsóbban összerakott fajtája volt a típusnak,ahogyan a mostanim előtt használt MSI 7770.
(#35363) marinea2 Szted a grafikus proci magában az egész kártya,vagy mi?
[ Szerkesztve ]
-
marinea2
addikt
válasz *Tata* #35364 üzenetére
Fél éve nálam is voltak ezek a karik: 6670 6950 7770 7850 7870 7950 NV 650 650ti 660 TITAN
Hát szó mi szó semmi különbséget nem VETTÜNK észre(pedig sokan vagyunk a cégbe) Fotós b*ziktól kezdve TV b*zikig akik azért elég kényesek az ilyenre és mégsem tudtak különbséget észrevenni.
jah és MSI 660-om és Asus DCII 660-om is volt. Képük ugyan az...
[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
jozefgucci1
addikt
-
xTc
aktív tag
válasz *Tata* #28547 üzenetére
@Tata: Használtat nem szeretnék, még ha garancia van rajta akkor se. Én szeretném "betörni" a kicsikét. :]
@BomiBoogie: Talán, esetleg lehet, hogy lesz még válaszokat kaptam, ha lesz a disztribútornál. Erre azért nem akartam alapozni.
@peu407: Köszi majd meglátjuk hamarosan :]
@haypro: Az a gond, hogy anyagi limit is van a dologban. Persze 60 vagy 67k már nem olyan nagy különbség, viszont ha azt nézzük, hogy max 50k-s kerettel indultam, és azt sikerült feltornáznom, akkor eléggé sok ez nekem már így is.
@00KID: Ha ez a kisördög még egy jó nagy pénztárcát is ad nekem, akkor egye fene. Szívesen beszerzek még egy-két dolgot, amit szeretnék
Update: Mindenkinek köszönöm szépen a visszajelzést, sok igazság van abban amit írtatok :-)
[ Szerkesztve ]
-
anytime
őstag
válasz *Tata* #28577 üzenetére
Koszi Mindenkinek!
Holnap letoltom a legujabbat es aztan elkezdek ismerkedni vele, de nem babralom
Egyebkent a tuningot ha nem a segedprogiban, akkor a Bios-ban tudnam megejteni?
A HE-02 varat magara, ha egyaltalan lesz ..., most mar itt az ideje, hogy elvezzem is a konfigot es eladjam a regit , raadasul, nem is ebbe a pici hazikoba valo, plane nem egy ilyen VGA melle
Egyenlore marad a Macho es amint lehet, kiprobalom a TY142-es ventiket - de ez ide mar egy picit OFF.
-
Frod
addikt
válasz *Tata* #27304 üzenetére
Látom, viszont sajnos a tápom a jó esetben is csak a hó végére jön meg, addig meg nem akarom megvenni külön az alkatrészeket, hisz ugye ha bármi gáz van nem mindegy, hogy 3 napos azonnali cseregari, vagy 1,5 hónapra kiküldik szervizbe akárhová
Így viszont meg szinte biztosra veszem, hogy mire ideális lenne nekem a vásárlás addigra mindenhol 65 lesz...Do you see the white shadow?
-
necrobin
tag
válasz *Tata* #26933 üzenetére
Még gondolkozom, mert még ne m adtam senkinek se pénzt. A "felfüggesztve" kb annyit jelent, hogy jegelve, de 90%, hogy a Tahiti-t veszem ,mert az eladója nagyon jó fej, direkt egy órán át kamerázott a telefonjával nekem Skypeon, miközben beszéltünk, hogy megmutassa a kártyát, tartozékait, dobozát, betette a gépbe, telepítette a driverét, játszott stb, és engem meggyőzött. Engem a hűtés nem érdekel, se a hang, mert fejessel játszok, nem hallok úgy se semmit a zajból.
-
Alpachino
veterán
válasz *Tata* #23856 üzenetére
Ha nem linkelted volna időben, szerintem egy kicsivel tovább tartott volna ez az 53K-s akció
TechN7ne . rá kell érezni, hogy mikor kell egy adott VGA-ból kiszállni és akkor nem bukik rajta az ember...max. 1-2k-t ami nem vészes
*Tata* : ennyiért muszáj volt.... nem volt szívem kihagyni, pláne savu-val
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
AAntii
őstag
válasz *Tata* #21766 üzenetére
Egér nélkül van 60-ért máshol, ha még kellene valakinek. Ha az egeret nem akarja megtartani az újdonsült kártya tulajdonos, sokkal rosszabbul nem jár azzal se (szerintem 8-ért van fent ilyen egér, a kutyának sem kell).
Nyilvánvalóan nem volt rossz ajánlat, addig gondolkodtam rajta, míg végül megkímélt a sors az újabb kiadástól[ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
-
d@minator
addikt
válasz *Tata* #19693 üzenetére
Köszönöm rá is írtam. Nem postáz vidékre...Amúgy 1fps-t hozna az OC. A hűtő miatt jó lett volna..
(#19694) Sondi1986: Hát nem. 7-9fps full grafikán. Nem sok. A 3év gari miatt már megérheti a mostani 0 helyett. Sőt Core-i3 2120 alá nem is tudom...
Visszaolvastam és 965BE alá HD7770 az ajánlás húzva HD7850. Megmutattam a kollégámnak sokkot is kapott , mert most vett egy HD7950-et nyolvanezer pénzért. Össze is fogunk ülni egy tesztre, hogy mi ezzel kapcsolatban a helyzet.
A Core i3 meg kb. olyan 965BE szint szóval ezek után lehet elég nekem is egy GTX660.(#19695) Buci21: Jó a tápom de a VGA-mal IDLE 60W load: 270W. Sokat eszik a kicsike.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Tudományos Pandémia Klub
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Home server / házi szerver építése
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...