-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Raypapa #99885 üzenetére
A Gtx 1050 ti hez szerintem nem kell tulzásokba esni proci terén.Nem tudom hogy csak újjban gondolkodsz e (procit lehet aprón néznék) de újjban kb 50-60 ért kapsz fasza i5-öt,ami bőven jó a Gtx 1050 ti-hez.Ramból ha spórólos a dolog,akkor elég 8 gb (én már akkor ddr4 es lapot,memóriát vennék)Lapból ha nem k-s procit akarsz elég egy b250- es is.(kb 22 ezer)Lehetne olcsóbban is pár ezerrel egy ddr3 as régebbi lapot venni,de azon a 5-7 ezren én nem spórólnák.Lapból olyat vegyél ami 4 ram slottos.Később simán belerakhatsz még plusz 2×4 gb ramot Ryzen is jó választás lehet,de egy kb összeget jólenne tudni ugy könnyebben megy az okoskodás.
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
DonMaster
addikt
válasz Raypapa #99885 üzenetére
ez itt elég off inkább a miylen gépet vegyek topicba
másrészröl gondolkoznék egy ryzen-en hosszabb távra jobb választás az i5-öknél ha ujjat veszel
proci+lap+ram-ot jelent. tehát kb 100e also hangon intelnél ryzennél is. és akkor csak 8gb ram van.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Raypapa #99812 üzenetére
Szia.50-60 ezres keretbe most új csak a Gtx 1050 ti 4 gb van.Először azt venném,utána mehet a lap,proci,memória,stb.Használtban lehet kapnál valamenyire erőssebb kártyát is,de én vadi új gépbe inkább választanák egy több évre garis kártyát,még ha az valamenyire gyengébb is.Na azért hd 7770 után elleszel avval is sokáig Tessék egy játék pl[link]
[ Szerkesztve ]
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest