-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsi96
addikt
válasz MZsoltee #167755 üzenetére
Köszönöm.
De akkor mi az most amit érdemes megvenni? Volt 3060 Ti-m, egyébként jó kártya volt, csak jó áron eltudtam adni, és végül azért döntöttem így akkor. Bár szerintem minimum 3070 ami 1440p-re illő lenne.
És egy 3080 időtálló kártya lenne? Az a bajom hogy a tápegység csere is, amire cserélnék az akkor már 1kW tápegység lenne, az is +80k.
Igazából azt sem tudom hogy melyik játékokban jönne ki az RTX előnye. Eléggé képben vagyok.. És akkor mire ez a nagy drágulás? Vagy most véletlenszerűen került 350e-be a 6900XT, és akkor most meg felmegy 620 ezerre? Gondolom nem csak a TUF, hanem a többi verzió ára is fel fognak menni. Ezen kaptam fel a fejem, és igazából csak ezért gondolkodtam el hogy most még lehet akkor "jó" árban venni videokártyát, számomra ijesztő volt hogy ennyire drágul, és gondolom akkor ez nem csak az AMD kártyákat fogja érinteni. Azért ez a majdnem dupla árazás, ez elég kemény.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-book olvasók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest