-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
Nagyon gondolkozok hogy megérné e most ujitani, EVGA 1080 ftw, 540 euro = 172k Ft. Nekem ez elég jó árnak tűnik, de nyilván kitudja milyenek lesznek az új kártyák?
Emlékszem amikor az rx480-at megvettem egy leárazáson 220 euroért akkoris az volt hogy mindenki az rx580-ra várt és részben szerintem ezért is mentek lefele az árak. Aztán kb alig volt jopbb az rx580 de legalább volt vagy 300 euro, ugyhogy nem érte meg volna várni.
Nemtudom hogy várható e nagy előreléppés, őszintén nem lepődnék meg ha alig lenne, hiszen igyis nvidia a legjobb ár/érték arányban, a felső szegmensben, minek adnának ki valami nagyon hiperszupert?
Szerintetek megéri megvárni az uj szériát, vagy inkább csapjak le ha látok valami közel 150k huf körüli ajánlatot?
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Macska topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest