-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eraah
tag
Sziasztok ismét!
A két kártya közül melyiket javasolnátok?
GIGABYTE GV-N1060IXOC-3GD GeForce GTX 1060 3GB GDDR5 Mini ITX OC PCIE [link]
Gainward GTX1060 3GB DDR5 426018336-3798 [link]
70k alatt gondolkodom 1060 3gb-ban. 66 ért nagyon barátinak tűnik az első.
Az eredetiez volt: Gigabyte GTX1050 Ti OC 4GB GDDR5 GV [link] de szerintem a felsö kettő valamlyike megéri a felárat.
Szerintetek, esetleg más tipp? Köszönöm ismét a segítséget!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz modecom1994 #103296 üzenetére
1050TI.
-
modecom1994
tag
Helló három kártya közül melyiket érdemes választani játékra?! (
Fogyasztás most nem lényeg)R9 380 4GB NITRO X SAPHIRE
1050TI 4GB (GIGABYTE) (ASUS)
R9 280X 3GB 384BITi5-6400T
16GB DDR4
GIGABYTE GA-B250M-DS3H Alaplap[ Szerkesztve ]
Lenovo Legion Pro 7 16IRX8H 16" WQXGA 240Hz Gaming laptop, Intel® Core™ i9-13900HX, 64GB, 1,5TB SSD, Nvidia GeForce RTX 4080 12GB GDDR6, Lg oled c2 55” Playstation 5 Slim, Iphone 14 Pro max
-
dugo_
veterán
válasz Raz3raddict #103294 üzenetére
Nem linkelted, de mindkét boltban van MSI Gaming X, én azt venném. A Palit Jetstream is jó, de csak 2 év gari jár hozzá.
A Strix 3 ventije és mérete szerintem túlzás egy 120W-os kártyára, de az is mehet. (Illetve a három venti által keltett zajra voltak panaszok a topikjában). -
dugo_
veterán
válasz Raz3raddict #103289 üzenetére
Ha nem tudod kifizetni, akkor nem az 1060 a te kártyád.
3 év múlva nem lesz elég az akkori játékokra már, te pedig még mindig a hitelt nyögöd rá...
-
kutjaaa
tag
Sziasztok,
Az alábbi konfigomban szeretném cserélni a VGA-t, keret max 50-55kHUF, felhasználás 90% -ban irodai, film, web, néha jut csak időm egy kis játékra, ha játszom akkor az újabb Tomb Raider-ek, Assassins creed-ek vannak leginkább terítéken, a monitorom ugyan fullhd, bár nem esik le a gyűrű az ujjamról ha lejjebb kell vennem a felbontást, de ha lehet inkább nem szeretném .
CPU: i5-3470
RAM: 12GB
Alaplap: Asus P8H61-M LE/USB3
ssd+2hdd
Táp: CHICONY Hipro 430W HP-D4802RWR2
VGA: Sapphire 7850 2GBAhogy nézelődök egyre inkább a 1050Ti felé visz a józan ész, ezekből találtam is olyat ami tetszene és árban is korrekt, viszont van egy olyan dilemmám, hogy nincs rajta tápcsatlakozó, a lapomon 2.0-ás a pci express csatlakozó. Meg merjem venni, vagy keressek inkább olyat amin van + 6PIN, erről a zotac kártyáról lenne szó:
[link]Ha van esetleg valakinek jobb ötlete a fenti árkategóriában, szívesen fogadom.
Köszi szépen előre is!
T450, XIAOMI Note 8T,
-
senior tag
válasz lakac11 #103280 üzenetére
Első blikkre azt gondolom, hogy nem is igazán fog elindulni az XP-d.
Mivel arra tipplek, hogy 32 bites verziót használsz, ezért úgy sejtem komoly gondok lehetnek a memória kezeléssel is. Mivel a 32 bites OS csak 3GB-ot - meg egy kicsit - tud kezelni. Ebbe beleszámít a VGA memóriája is. Szóval van itt gond bőven..."... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
Raz3raddict
tag
Sziasztok,
Tanácsra lenne szükségem, szeretnék venni egy gtx 1060 6gb-os vga-t részletre, vagy edigitálba vagy bestbyteba. Mindenhol cetelem kártyás hitel tűni ka legjobbnak ami 36 hónapra csak 9,92%os thm-el operál.
A fő kérdésem az, hogy láttam sokféle hűtéssel rendelkező modellt és nem tudok választani, illetve, hogy a drágábbak tényleg annyival hatékonyabban hűtenek vagy csak a nevét fizetem meg?Linkeltem számomra esélyes kártyákat. Várom a véleményeteket.
edigital :
bestbyte:
válaszokat előre is köszönöm mindenkinek
üdv
-
Eraah
tag
Sziasztok!
1050 ti 4gb, vagy 1060 3 gb-t látott valaki jó áron black friday keretében?
-
Csupingo
veterán
válasz vadeper #103282 üzenetére
Esetleg a htpc tokikban is kérdezd meg, ott jobban benne vannak a témában.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
-
vadeper
újonc
Sziasztok!
Szeretnék csak 1080p és 4K filmezésre építeni egy PC t amit egy 4K projektorral használnék.
Az eddigi tapasztalatom az, hogy egy régi HDI Dune médialejátszó képminősége (Színek, kontraszt, fények, fekete mélysége) 1080p ben HDMI kábelen fényévekre van pl egy Lenovo t470s HDMI kimenetének minőségétől.
Videokártyák esetén ilyen jellegű tesztet sehol nem látok. Tudtok segíteni vagy linket küldeni, hogy mi a létező legjobb képminőségő kártya árfüggetlenül jelenleg ha tényleg csak a film képminőség számít?
Előre is köszi. -
lakac11
csendes tag
válasz Bogyó bá' #103279 üzenetére
Két merevlemezem van, és az egyiken, kifejezetten a régi ( - de nagy kedvenc) játékok miatt XP fut. Ha megoldható akkor nem válnék meg ettől a rendszertől, csak az a kérdés, hogy van-e mód ezt a modern videokártyát -akár lebutítva is- használni XP alatt, és ha igen akkor hogyan, milyen driverrel...?
-
lakac11
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy ha van egy új típusú videokártyánk (gtx 1050ti) amihez már nem készült Windows XP-hez való driver, akkor nem is lehet használni Windows XP-és rendszeren ?
Üdv. lakac. -
z123456z
őstag
Köszönöm, akkor marad ez.
-
-
z123456z
őstag
Sziasztok. Egy MSI 1060 Gaming X 3GB-hoz képest egy Asus ROG STRIX-GTX1060 6 GB jelentős előrelépés lenne, vagy nem ér kb 30-35 plusz pénzt?
Tudom, hogy a 1070 az komoly előrelépés lenne, csak nem tudom meggyőzni magam, hogy a jelenlegi értékéhez még egyszer annyit hozzá kéne rakni, és akkor még óvatosan számoltam.
Kösi. -
ProgenXL
őstag
válasz yoeuromail #103266 üzenetére
Gigabyte GTX1060 3GB ez beleférne talán. Kérdés hogy egy r5 1500x mellett egy FSP 400W 400-60APN 85+ táp elég lenne? Jelenleg ez van a gépben.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
-
ProgenXL
őstag
sziasztok.
50 és 60 ezer ft között van jobb alternatíva az 1050 ti-hez képest.
8gb ram, r5 1500x vagx 1600x mellé menne FHD monitorhoz. Jelenleg r9 270x-et használok de azt most elpasszolom.Gunner for life
-
yoeuromail
tag
válasz Imre921 #103150 üzenetére
"Tisztában vagyok vele hogy a "csonkolt" 1060as picit gyengébb a 6gb-os testvérénél, főleg mert kicsivel kevesebb cuda magot is tartalmaz, de ettől jelen állás szerint még keresztbe hosszába lenyeli a 4Gb-os 1050ti-t".
Hát ahogy te is leírtad nem számít sokat
Gpu az jó gyors az a lényeg nem a +1 GB-t vram.Nekem volt 1060 3GB-os nem sok hátránya van fhd-n inkább +30.000ft előnye.
ultra és high között nincs nagy szakadék pár dolgot vissza kell venni és ugyan olyan szép.
Azok akik meg az ellenkezőjét mondják sose mutatnak semmi bizonyítékot nem véletlen mert nincs is szemmel látható.Játszottam bf1-et, cod-WW2-t multyban és az a pár láthatatlan effekt amit vissza vettem nem hiányzik most sem
(egyedül a 32" monitor miatt váltottam le )[ Szerkesztve ]
Eladó: i7-4770K MSI GTX 1060X3G, LG W2452V
-
Weareus
addikt
válasz dugo_ #103261 üzenetére
Én 32 gigát abszolváltam aprón 60k-ért pár hónapja, szerintem előbb avul el a gépem akkor, mint hogy kifussak (akár 4k-s játékok alatt) a ramból. Igaz, én még DDR3-as platformmal karistolok. Az új vga-t várom nagyon.Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
dugo_
veterán
válasz Pécsi gyerek #103257 üzenetére
Akkoriban még a 4 is elég volt.
-
-
kolopele
nagyúr
válasz Alpachino #197 üzenetére
A gyerekeim csak Minecraftoznak amióta megismerték, kell az a 16 Giga, még a végén nem bírná egy kisebb gép jól futtatni a pixeleket Ami számomra hihetetlen, hogy az Assassins Origins ultrán az én gépemen csak 7 GB ramot kér, és a vram sem megy ki a 4GB - ból, pedig valami fenomenális a grafikája mondjuk a COD - al ellentétben.
-
dugo_
veterán
Leegyszerűsítve azt, hogy semmiképp nem szabad megvenni...
El volt romolva, újragolyózták, majd visszaforrasztották a chipet. Ha csak a forrasztás volt hibás, akkor ez annyira nem nagy gond, de ha hibás maga a chip, akkor ezzel az akcióval tovább tud élni pár hónapot, de az alapprobléma nem szűnik meg.
Új chipet venni pedig szinte bármilyen kártyánál gazdasági totálkár, szóval eléggé esélytelen, hogy szakszerűen le lett cserélve.
[ Szerkesztve ]
-
dugo_
veterán
Maga a GPU és a VRAM-ok is így vannak tokozva és a felületre forrasztva.
-
ron8
senior tag
Mit jelent az h BGA videokártyáknál?
-
-
-
Melorin
addikt
BF napján melyik üzletben lehet vajon VGA karit venni akciósan? A nagy üzletláncok akik BF akcióznak ha jól tudom nem tartanak VGA-t.
[ Szerkesztve ]
-
ron8
senior tag
1060nál mit tesz az h miner edition?
-
-
Genis
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy alábbi típusú CPU milyen VGA-t ajánlotok mellé? Amit még kihajt.Core i3-3220 3.3GHz LGA1155
Alaplap: ASRock B75 Pro3
Köszi
-
Silentfrog
veterán
Köszönöm szépen a segítséget, akkor tényleg csak az ár függő. Gondolom más is várja a pénteket. Majd meglátom hogy mi lesz mennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz Silentfrog #103235 üzenetére
Ahogy Csupingo irja, van par jatek ahol jobb az RX560, de altalanossagban a 1050 a biztosabb valasztas.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Csupingo
veterán
válasz Silentfrog #103233 üzenetére
Szerintem az 560 csak 1-2 nagyon amd-nek fekvő játékban gyorsabb az 1050-nél. Kb. 10-ből 6 esetben az 1050 az erősebb, de összeségében azért elég hasonló a teljesítményük.
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz Silentfrog #103233 üzenetére
A sima 1050 es az RX560 az ertelmesebb valasztas, hogy melyik a ketto kozul az az RX560 aratol fugg.
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz Silentfrog #103230 üzenetére
A techpowerup is mér így fogyasztást, a tomshardware is, meg még pár külföldi oldal biztos. Konkrétan nem ezeket a kártyákat kérdezted, de gyorsan ezt találtam, talán így már tudsz keresni az általad kinézett kártyákra is.
Az rx 5xx és gtx 1050 kártyák nem olyan rosszak, talán nincs is olyan belőlük, amit messzire kéne kerülni. A legolcsóbb fapados verziókat viszont érdemes kihagyni, mert azokon sokszor van hangosabb, fix. fordulatos ventilátor.
[ Szerkesztve ]
-
Silentfrog
veterán
Sziasztok!
Nemrég újítottam processzort, memóriát / G 4560, 8 gb / márcsak valami vga kellene.
Mivel nagyon keveset játszok így 3 féle kártyát néztem ki Rx 500-Rx 560 vagy egy GTX 1050 25-38 ezres ársávban. Még nem döntöttem melyik lesz majd 24-én meglátom hogy melyiket sikerül beszerezni jó árban. Egy nagyon régi Hd 7700-et váltana.
Kerestem infót, hogy ezzek a kártyák mennyit fogyasztanak üresjáratba de csak a max TDP-t találtam mindenütt. Szerintetek hol találok infót erről?
Illetve ezeknél a kártyáknál van olyan fajta amit kerülni kell? /alacsonyabb órajel, gyenge hűtés stb. /
Mostanában nem nagyon kisértem figyelemmel ezeket a hardvereket. -
Csupingo
veterán
Most az asus dual hűtésre reagáltam. Láttam kérdezted már másik topikban a használt 470-et 65-ért. 60-65 között 3 GB-os 1060 is van, akár azon is el lehetne gondolkozni. 470, 480, 1060 egész hasonló, amelyik szimpibb, vagy amelyiknek jobban fekszik a kedvenc játékod mondjuk, vagy freesync miatt, stb.
Szerk. nem sokkal erősebb a 480. Inkább az alapján dönts szerintem, hogy melyikből találsz garanciával. Ha jól láttam, garanciális 480 nem igazán van 70 alatt.
[ Szerkesztve ]
-
ron8
senior tag
válasz solfilo #103225 üzenetére
I5 4440 (tudom kicsit régi, de először a vga-t akarom cserélni), fsp 500w, a keret max 70 (apró is szóba jöhet), felbontás: 2560x1080
Játékok: minden ami új és jó
Találtam 65k-ért 470et, +5k-ért 480at. Kérdés hogy megéri-e az a plusz 5K (mert már a 65 is a plafon volt )[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
A dual hűtése egy 120 W-os gtx 1060-on is csak a középmezőny alján található szerintem. Persze azért vállalható, de sok jobb van nála. Egy rx 480-on már nem az igazi. Azért melegebb, hangosabb mint a jobb változatok.
-
ron8
senior tag
Hy! Asus Rx 480 Dual 4gb milyen színvonalon van egy nvidiához képest?
-
Weareus
addikt
válasz pengwin #103219 üzenetére
Köszönöm szépen, rendes Tőled.
Közben egyébként sikerült 220k-ért beszerezni egy pár hetes 1080 Ti Founders Edition-t full cover blokkal szerelve egy vízhűtéses vonalon mozgó extra jó ph-s ismerősömön keresztül, tehát problem solved. (Remélem).
Ettől függetlenül hasznos volt amit írtál, mindig jól jöhet, köszönet.A hab a tortán, hogy akkor így átmenetileg sem kell a régi orosz Rakéta porszívó hangját megszégyenítő fertelmes zajt újra megtapasztalnom, mert egyébként a 240k már nagyon a lélektani (mit lélektani: fizikai, anyagi) határ, ameddig el tudtam volna menni, tehát az fc blokk már legjobb esetben is januárra tolódott volna.
A nagyker meg remélhetőleg nem sértődik meg, amiért a rendelést visszamondtam, mondjuk még csak külső raktárról foglalták épp a kártyát.
[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
válasz Weareus #103154 üzenetére
Ha FC blokkban gondolkozol, akkor szerintem a legegyszerűbb ha az ezzel foglalkozó cégek oldalán ellenörzöd a blokkjaik kompatibilitását.
Külföldi oldalak tesztjeiben gyakran vannak fotók a NYÁK-lapról, azokat is összehasonlíthatod, lehet találsz olyan olcsóbb kártyát, amire jó egy FC blokk (pl. MSI Gaming és Armor is ugyanazt a lapot használja, de az Armorral való kompatibilitást nem hiszem, hogy reklámozná mondjuk az EKWB).Szerintem a garancia miatt megfontolandóak a gyárilag FC blokkos kártyák(pl. ez vagy ez) is, és az olyan gyártók, ahol a hűtés piszkálása nem jár garanciavesztéssel (pl. EVGA). Igaz ez utóbbi teljesen törvénytelen, de ha matricásak a gyári hűtésen a csavarok akkor úgysem neked lesz igazad.
(#103172) Weareus
Elvileg az a kártya a Giga Gaming PCB-t használja, az meg egy elég népszerű modell szerintem, hogy legyen hozzá mondjuk EKWB blokk.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
Zοltta
senior tag
válasz gbors #103216 üzenetére
Igen, most elsőre, csak felmértem ,hogy mégis tudjam ,hova soroljam a procimat
jokeph + Speed(R)
Köszi mindkettőtöknek a véleményt és segítséget !
Ez a nem semmi
Xeon E5440Legutolsó ismert ár (2015. 08. 19.): 287 424 Ft
[ Szerkesztve ]
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
-
nagyúr
válasz gbors #103213 üzenetére
Nem is a D805 mellé kérdezte az 1050 ti-t, én meg nem a D805 mellé javasoltam az RX550-et.
Még szép hogy az X3330 toronymagasan porba döngöli a presler magos D pentiumot, elvégre az X3330 az
4C/4T Yorkfield magos XEON, natív S775-ös tokozással. És eközben nem fogyaszt többet.RX550 az alja, annál gyengébbet nem tennék egy QUAD mellé.
Az 1050 ti-t meg azért helyeseltem, mert nekem azonos beállítások mellett (SC2-LOTV multiplayer) az RX550 4 GB medium-high vegyes beállításoknál szűk keresztmetszetnek bizonyult, míg az R9 380 4 GB-al meg minden mehet nyafogás nélkül ultra/extreme-n (pedig "csak" 1280*1024 a felbontás!), HD, FHD felbontásnál meg jól jön az erős VGA és a 3-4 GB Vram se hátrány.
[ Szerkesztve ]
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Zοltta #103209 üzenetére
Ahogy előttem írták, Xeont bele, E5440/50 pl. (alias Q9550/9650), 80W TDPvel a lapnak se lesz baja. A D805 borzasztó karcsú, ahhoz képest ég és föld lesz. Aztán VGA a felbontás mentén választható mellé, bár 1050TIt nem tennék oda, lévén OC nélkül köze sincs a kihajtásához, G31 lapban az meg ugye nem lesz.
RAM gondolom 2x2 van legalább..ha a felbontás ~HD, 750TI pl. jó lehet, feljebb max. 1050ig mennék vagy RX460/4GB, ha az szimpibb. -
nagyúr
válasz jokeph #103212 üzenetére
Ne viccelj, a D805-ös azonos órajel mellett magonként a felét jó, ha tudja az X3330-nak, teljesen felesleges mellé bármilyen új VGA-t tenni. Ha egy Yorkfield Xeont tud beletenni jó áron, az persze más helyzet - száguldani akkor sem fog, de úgy legalább valami értelmesebb sebességet tud produkálni.
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
nagyúr
válasz Zοltta #103211 üzenetére
Igazából nem tartanám túlzásnak (az aláírásomban lévő konfig most egy R9 380-as Radeont hajt, igaz nekem húzva van 3,45 GHZ-re a proci benne, viszont hangyányival erősebb az R9 380 mint a GF 1050 ti, a GF 1050 ti meg a felét fogyassza az R9 380-nak), ha kiadja a keret, én mellétenném.
775 Core 2 Quad Q9650(E0) Yorkfield 3.0GHz 1333MHz 12MB P1.70
775 Core 2 Quad Q9550(C1) Yorkfield 2.83GHz 1333MHz 12MB P1.70
775 Core 2 Quad Q9550(E0) Yorkfield 2.83GHz 1333MHz 12MB P1.70
775 Core 2 Quad Q9550(C0) Yorkfield 2.83GHz 1333MHz 12MB P1.70Ezek a legerősebb Quad-ok, ezekből bármelyiket, amelyikhez jobb feltételekkel jutsz.
XEON Quad ügyben javaslom ezt a topicot.
Mindenesetre, még szétszedés előtt ellenőrizd a BIOS verzióját, nehogy lesre fuss, ha frissíteni kell, a mostani CPU-val megtehető.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
nagyúr
válasz Zοltta #103209 üzenetére
Nem olyan rossz lap ez.
Kell bele egy rendes Core 2 Quad, vagy XEON, minél közelebb a 3 GHZ-s órajelhez, aztán már viszi az RX550-at is.Az a D805 Pentium nagyon karcsú.
[ Szerkesztve ]
-
Zοltta
senior tag
válasz Bogyó bá' #103208 üzenetére
Mondjuk most egy ASUS Radeon R7 240 1GB GDDR3 -at hajt jelenleg, 24"fhd monitorral.
Csak gondoltam ,hogy van e más kártyára is tartaléka , azért kösziSzerk:. Lapom ez Asrock G31M-S R2.0
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Zοltta #103207 üzenetére
A mai videokártyák között nincs olyan gyenge, amit ez a proci kihajtana. Ez még a tabletek 4 magos Atomjának is csak a fele teljesítményét tudja. Vegyél valami 10e Ft-os használtat GT 710, ilyesmi...
szerk: amúgy nem AGP csatolós az alaplapod véletlenül? Mert akkor meg semmit nem fogsz találni....
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Zοltta
senior tag
Sziasztok!
A jelenlegi processzorom mellé, melyik az a videokártya amit még maximálisan ki tud hajtani ? Tudom ,hogy nem mai csirke , de azért még tudja amit kell max ár nem kérdés most , csak a kártya típusa érdekel
Ő róla lenne szó
köszi szépen!
-
ron8
senior tag
Mennyire tuningolható az ASUS STRIX RX 470 O4G GAMING típusú vga?
-
apple87
senior tag
Sziasztok!
Milyen videokártyát ajánlanátok rayzen 7 1700 proci mellé, Grafikai programok használatára, Adobe PS,Ai,ID, és 3ds max, maya...
Árat... hát a legolcsóbb ami elég lehet nekem ezekhez a programokhoz.Mindenképp kell egy 1070 vagy elég egy 1060vagy 1050 is?
-
Raymond
félisten
Ujonnan nincs, normalisabb kivitel inkabb 175+ ami van. Ha az is OK akkor persze lehet pl. a Gainward Phoenix annyiert es egy darabig elleszel a kartyaval mert FHD-ra azert tulzas egy 1080 hacsak nem 120Hz+ amire hajtasz.
Csak itt meg kell gondolni mert a 175+ az mar eleg messze van a 145-150-tol amiert a normalisabb 1070-eet megkapod.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest